BLÜCHER μακροχρόνια αποταμίευση

Σιφώνια BLÜCHER - Επένδυση δεκαετιών !

Η BLÜCHER® είναι ο πρώτος κατασκευαστής ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων που κατέχει πιστοποίηση HACCP , η οποία  επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα BLÜCHER® εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, όπως απαιτείται από τις προσδοκίες της βιομηχανίας τροφίμων, τη νομοθεσία και τα πρότυπα.

BLÜCHER  Bestseller
BLÜCHER bestseller

Τα σιφώνια δαπέδου  BLÜCHER Industrial Drains είναι μια σπονδυλωτή σειρά προϊόντων που επιτρέπουν πολυάριθμους δυνατούς συνδυασμούς , δίνοντας λύσεις σε  οιαδήποτε απαίτηση αποχέτευσης. Από μικρά σημεία αποχετεύσης όπως  τουαλέτες και ντους, έως σε μεγάλες βιομηχανικές αποχετεύσεις και κανάλια στις περιοχές παραγωγής, με σχάρες για κάθε τύπο κατηγορίας φορτίου και με ένα σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων push-fit για εμφανή εγκατάσταση ή κάτω από το έδαφος.

bluher logo

Stavrianos Stainless Steel

BLUCHER® , ταχύτατη αποστράγγιση σε επαγγελματικούς χώρους

Υψηλή υγιεινή και δυνατότητα ροής
Πλαίσια κατάλληλα για τσιμεντένια δάπεδα με ή χωρίς πλακάκια, βινυλικά δάπεδα  και βιομηχανικά δάπεδα
Μεγάλη ποικιλία υγιεινών ανοξείδωτων σχαρών, κατάλληλες για οιοδήποτε φορτίο στην επιφάνεια.
Ρυθμιζόμενα σιφώνια, για εύκολη εγκατάσταση
'Αριστες ιδιότητες υγιεινής - Υγιεινός σχεδιασμός χωρίς γωνίες ή εσοχές στο εσωτερικό, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη βακτηρίων
Άριστο φινίρισμα στην επιφάνεια, χωρίς κολλήματα ή αιχμηρές άκρες.
Αφαιρούμενη παγίδα νερού με άριστες ιδιότητες αυτοκαθαρισμού.
Μικρή επιφάνεια συγκράτησης νερού, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη βακτηρίων.
Συμπαγή  πλαίσια. Για μεγιστοποίηση της αντοχής η εσοχή που δημιουργείται από το περιμετρικό πλαίσιο ενισχύεται με συνθετικήγέμιση, εξασφαλίζοντας επίσης υγιεινομικό σχεδιασμό
Το ύψος του περιμετρικού πλαισίου είναι 20 χιλ. επιτρέποντας την τοποθέτηση σε όλα τα είδη πλακιδίων

Καλαθάκι φίλτρο και καλαθάκι συλλογής άμμου
Καλαθάκια απλά ή για συλλογή άμμου με περιστρεφόμενο χερούλι, μπορούν να αφαιρεθούν για καθαρισμό, χωρίς να υπάρχει επαφή με τη βρώμα.
Με το νέο χαμηλό φίλτρο καλαθάκι, χαμηλού ύψους τα σιφώνια μπορούν να εξοπλισθούν ταυτόχρονα με παγίδα νερού και φίλτρο καλαθάκι.

BLÜCHER βιομηχανικά σιφώνια
Σιφώνια BLÜCHER ,  Βιομηχανία Υφαντής

Υγιεινή
Ο προσεκτικός σχεδιασμός των επαγγελματικών και Βιομηχανικών σιφωνιών BLÜCHER® χωρίς γωνίες και κοιλότητες στο εσωτερικό σε συνδυασμό με την απόλυτα λεία επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα αποτρέπει τα μπλοκαρίσματα και την ανάπτυξη βακτήριων.
     
Tα σιφώνια BLÜCHER® είναι τα μόνα στον ανταγωνισμό που :
Α) δοκιμάζονται όλα  για διαρροή και
Β)  η επιφάνεια του μετάλου εχει προστατευθεί κατά της διάβρωσης με την μέθοδο της παθητικοποίησης (passivation).
     
Τα  BLÜCHER® ανοξείδωτα αποχετευτικά σιφώνια δεν επηρεάζονται από ταχείες μεταβολές της θερμοκρασίας, για παράδειγμα  καθαρισμός του χώρου με ζεστό νερό και  ξέπλυμα με κρύο νερό.
Αξεσουάρ όπως η αφαιρούμενη παγίδα σιφωνισμού και  καλάθια συγκράτησης στερέων , καθιστούν ευκολότερο τον καθαρισμό. Για την  βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, ή BLÜCHER® προσφέρει έναν ειδικό τύπο  φίλτρο-καλάθι  με τρύπες max. Φ6 mm. Πλήρης σειρά εξαρτημάτων, για την δημιουργία επαγγελματικών σιφωνιών.

BLÜCHER - Λειτουργική αξιοπιστία

Για να πετύχετε  την σωστή επαγγελματική αποστράγγιση, η αρχική  εγκατάσταση  μπορεί να είναι ακριβή , ωστόσο αποσβένεται  σε βάθος χρόνου  λειτουργίας. Αντίθετα ενα "φθηνό" αποχετευτικό ΄συστημα που θα αποτύχει σε βάθος χρόνου, μετατρέπεται σε πολλαπλάσια ακριβότερο της BLÜCHER®,  διότι για την αποκατάστασή του θα  απαιτηθεί να σταματήσει η παραγωγή και να απομακρυνθεί ο εξοπλισμός , ώστε να  κοπούν τα δάπεδα σκυροδέματος και να γίνει η αντικατάσταση. Η πλειονότητα των αποχετευτικών  είναι εγκατεστημένα στο έδαφος  κάτω από  πλακάκια. Τυχόν λάθη κατά την αρχική εγκατάσταση , καθιστούν την επισκευή  πολύ δαπανηρή.
Με τα επαγγελματικά σιφώνια BLÜCHER® η εγκατάσταση του συστήματος είναι εύκολη και το ανοξείδωτο ατσάλι του αποχετευτικού συστήματος  θα διαρκέσει για δεκαετίες χωρίς δαπανηρή συντήρηση.

Παράδοση - Βεβαιότητα
Για το συντονισμό του κάθε μεγάλου έργου κατασκευής, η έγκαιρη παράδοση των διαφόρων εξαρτημάτων  είναι ζωτικής σημασίας. Στην Blücher είμαστε αφοσιωμένοι  να κάνουμε τις σωστές παραδόσεις στην ώρα τους σε όλο τον κόσμο,  από τις κεντρικές αποθήκες μας καθώς και από τα τοπικά αποθέματα.

BLÜCHER επαγγελματικό ανοξείδωτο σιφωνι

Υπηρεσίες
Στην Blücher παρέχουμε στους πελάτες μας  μια ευέλικτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, και  κάνουμε την επιχειρηματική συναλλαγή  με εμάς εύκολη. Έμπειροι μηχανικοί μας κατέχουν σημαντική τεχνογνωσία στο σχεδιασμό αποχετευτικών λύσεων καθώς και την παροχή τεχνικών συμβουλών μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού του έργου έως η επαγγελματική εγκατάσταση στο χώρο έχει ολοκληρωθεί.

Stavrianos Stainless Steel

Η BLÜCHER στο αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλος

Stavrianos Stainless Steel