BLÜCHER  -  παγκόσμιο  bestseller, απόλυτη ποιότητα !

BLÜCHER - παγκόσμιο bestseller, απόλυτη ποιότητα!

Η καλύτερη επένδυση είναι η επιλογή ενός αποτελεσματικά σχεδιασμένου συστήματος αποστράγγισης  BLÜCHER .  Με την απόλυτη ποιότητα BLÜCHER, διασφαλίζεται η ικανότητα ροής, αυτο-καθαρισμού του σιφωνιού, ο χρόνος που σώζεται απο την διακοπή της παραγωγής   για τον καθαρισμό, ο χρόνος ζωής του προϊόντος στις επόμενες δεκαετίες  και ο χρόνος εγκατάστασης.
Η BLÜCHER  διασφαλίζει την  Υγιεινή , την  καθαριότητα και την ασφάλεια των τροφίμων στον επαγγελματικό σας χώρο.

bluher logo

Stavrianos Stainless Steel

ποιότητα BLÜCHER

Η εταιρία BLÜCHER ένας παγκόσμιος κατασκευαστής αποχετευτικών συστημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, ιδρυθηκε το 1965 στην Δανία και σήμερα είναι μια διεθνής εταιρία με υποκαταστήματα και αντιπροσώπους παγκοσμίως.

Johannes_Blücher_SkibildΗ εταιρία BLÜCHER δημιουργήθηκε απο το Δανό υδραυλικό Johannes Blücher Skibild, έναν άνθρωπο με όραμα, στόχο και με τα δύο του πόδια στερεά στο έδαφος. Αναζητώντας μια ιδιαίτερη σχάρα για αποχετευτικές εγκαταστάσεις, αυτός και η γυναίκα του Gerda, το 1965 άρχισαν να παράγουν ανοξείδωτες σχάρες απο την φάρμα τους στο δυτικό Jutland, κοντά στο Vildbjerg.

Όπως εξελισόμεθα, ανταγωνιζόμαστε το παρελθόν μας  με νέα σχέδια και λύσεις, τηρούμε τις θεμελιώδεις αρχές της κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας μας και ποιότητας καθώς και τις στέρεες στο έδαφος δοκιμασμένες  αρχές του ιδρυτή μας.  Σήμερα, στο εργοστάσιό μας στο Vildbjerg, παράγουμε περισσότερα απο 2.500 προϊόντα, τα οποία  συσκευάζονται και εξάγονται παγκοσμίως.

To 2019 προστέθηκαν νέες  εγκαταστάσεις 18.000 τ.μ. στο Vildbjerg, με νέους χώρους παραγωγής, Έρευνας & Ανάπτυξης, ελέγχου των προιόντων καθως και χώρους εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Παράλληλα η μητρική εταιρία Watts  ξεκίνησε την παραγωγή των προιόντων BLÜCHER  στο εργοστάσιο της PVI  στο Forth Worth του Τέξας  ετσι ώστε να καλυφθεί η ζήτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, επενδύοντας παράλληλα σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό. 

H εταιρία μας αποκλειστικός συνεργάτης της BLÜCHER στην Ελλάδα απο το 2005, προωθεί τα καινοτόμα και πάνω απο όλα κορυφαία ποιοτικά παγκοσμίως, ανοξείδωτα αποχετευτικά προιόντα BLÜCHER.
Τα αποχετευτικά συστήματα BLÜCHER κατασκευάζονται στην Δανία χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους παραγωγής και σύμφωνα με το διεθνές αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης ISO 9001.
Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στο σύνολο από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304 ή για ποιο απαιτητικές εφαρμογές ποιότητας AISI 316L.  Τα παραπάνω υλικά είναι ιδανικά για υψηλής ποιότητας αποχετευτικά συστήματα:

• Αντι-διαβρωτικά και πυρίμαχα
• Υψηλή μηχανική αντοχή
• Μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντα

BLÜCHER_slot
Κανάλια σχισμής στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και στην Βιομ/νια ΚΥΚΝΟΣ

BLÜCHER - Επαγγελματικά σιφώνια
Σιφώνια που καλύπτουν οικιακές εφαρμογές ( BLÜCHER - Οικιακά σιφώνια ) όπως λουτρά , έως βαρέως τύπου εφαρμογές  για βιομηχανικές εφαρμογές.

BLÜCHER Αποχετευτικά κανάλια  
Κανάλια που χρησιμοποιουνται σε εμπορικές & βιομηχανικές εφαρμογές ,χωρίς εμφανείς συγκολλήσεις ή γωνίες, για απόλυτη εξασφάλιση αισθητικής & υγιεινής.

BLÜCHER Αποχετευτικοί σωλήνες Europipe
Η μεγαλύτερη ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων & εξαρτημάτων.  Διάμετροι 50, 75, 82, 110, 160, 200 , 250, 340 χιλ. κουμπωτή σύνδεση (Push & Fit),  ελαφρού βάρους (1χιλ) για εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση.

Τα αποχετευτικά υγειονομικά προϊόντα BLÜCHER διασφαλίζουν :
• Εύκολη & ταχύτατη εγκατάσταση
• Μηδενική συντήρηση
• Καλαίσθητο σχεδιασμό
• Διαχρονική επένδυση

Επιπλέον της μεγάλης τυποποιημένης ποικιλίας προϊόντων η BLÜCHER προσφέρει κατά παραγγελία προϊόντα διασφαλίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε αποχετευτικής ζήτησεως.
Στην BLÜCHER περισσότεροι από 300 υπάλληλοι δημιουργούν έναν ετήσιο τζίρο πλέον των 60 εκ.  Αναπτύσσουμε, παράγουμε και εμπορευόμαστε παγκοσμίως ανώτερης ποιότητας ανοξείδωτες αποχετευτικές λύσεις για τους πελάτες μας ,  στην κατοικία, το εμπόριο, την βιομηχανία αλλά και σε ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.

Τα προιόντα BLÜCHER προσφέρουν  αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στην ΚΑΤΟΙΚΙΑ ,  σε  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ  ή ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ εφαρμογές.
Το ελαφρύ σε βάρος κουμπωτό σύστημα, σε συνδυασμό με την απόλυτη πυροπροστασία, καθιστά το BLÜCHER Europipe το δημοφιλέστερο σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων σε έργα, παγκοσμίως. Νοσοκομεία, σχολεία, αεροδρόμια και άλλοι επαγγελματικοί χώροι, είναι από τις πιο συχνές και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Οι επιχειρήσεις στα  τρόφιμα, ποτά , αλλά και οι  φαρμοκοβιομηχανίες, εκτιμούν την υγειονομική εξασφάλιση που προσφέρουν τα σιφώνια  BLÜCHER . Η λεία επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα και η υψηλή ροη, αποτρέπει την συσσώρευση μέσα στο αποχετευτικό σύστημα, ενώ παράλληλα ο ανοξείδωτος χάλυβας προσφέρει λύση που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση προσφέροντας την ανώτατη μακρoζωία του συστήματος. Σε ποιότητα aisi 316L ανοξείδωτου χάλυβα, το αποχετευτικό σύστημα προσφέρει ανθεκτική λύση, στην χημική βιομηχανία.

 

BLÜCHER - Δανέζικη προσέγγιση

Stavrianos Stainless Steel
blucher_anoxeidota_kanalia_athens_airport
BLÜCHER ανοξείδωτα κανάλια, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Επαγγελματικό υγειονομικό σύστημα  αποχέτευσης BLÜCHER   -  Υλοποιήστε την επένδυσή σας  σωστά,  από  την πρώτη φορά.

Το σύστημα αποχέτευσης BLÜCHER  αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επαγγελματικού χώρου ή του εργοστασίου σας. Τα περισσότερα αποχετευτικά συστήματα  τοποθετούνται  κάτω από το δάπεδο ,  καθιστώντας  τις μελλοντικές αλλαγές στη διάταξη του συστήματος αποχέτευσης εξαιρετικά  δαπανηρές, π.χ. πιθανότατα ολόκληρο το δάπεδο θα πρέπει να αντικατασταθεί.
Ανάμεσα στα κοινά λάθη κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος αποστράγγισης είναι η ανεπαρκής ικανότητα ροής για να απομακρυνθεί όλο το νερό και να αποφευχθεί η παραμονή του νερού στο πάτωμα, η ανεπαρκής ικανότητα να συλλέγουν όλα τα απόβλητα από την επεξεργασία και η δύσκολη  πρόσβαση για τον καθαρισμό στο εσωτερικό του συστήματος αποχέτευσης.

Θα βρείτε την  BLÜCHER    παρούσα σε παγκόσμια κομβικά αποχετευτικά  έργα , αλλά   και σε εμπορικές εκθέσεις σε όλες τις σημαντικές πόλεις, χώρες και ηπείρους όπως  την Ευρώπη, την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.