BLÜCHER Drainage Europipes

Αποχετευτικοί ανοξείδωτοι σωλήνες EUROPIPE

Αξιόπιστες   Επαφές
Το σύστημα   BLUCHER   Europipe προσφέρει την πληρέστερη ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων και εξαρτημάτων στην αγορά, μέσα από τρία   ιδιαίτερα χαρακτηριστικά :

  • Ελαφρύ Βάρος ( πάχος  τοιχώματος 1,2 χιλ.)
  • Άκαυστες
  • Aρχιτεκτονικά καλαίσθητες

 

bluher logo

BLÜCHER Europipes - Long & Loyal service

Τ BLUCHER_Pipes_Long_loyal_service.ο BLÜCHER® Europipe σύστημα αποχετευτικών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα και τα εξαρτήματα αυτών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για νεόκτιστα όσο και για ανακαινίσεις , αλλά  και σε επαγγελματικά  projects, σε πολλές εφαρμογές, όπως η αποχέτευση βιομηχανικών λυμάτων, αποχέτευση ομβρίων με σύστημα vacuum, για την

αποστράγγιση στέγης - οροφών. Υγειονομικές αποχετευτικές εφαρμογές σε νοσοκομεία, επαγγελματικές κουζίνες,  βιομηχανία τροφίμων και ποτών,  χημική και φαρμακευτική βιομηχανία και για αποχετυετικές  εγκαταστάσεις νερού στα πλοία. Η λεία επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα και η υψηλή ικανότητα ροής εμποδίζει την συσώρευση  εντός του συστήματος σωληνώσεων, το οποίο σημαίνει ότι οι σωλήνες απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

BLÜCHER ανοξείδωτες υδροροές
BLÜCHER ανοξείδωτες υδροροές, στον Λευκό Πύργο - Θεσσαλονίκη

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανοξείδωτοι σωλήνες    vs     Χυτοσιδήρων
Εξαιρετική εμφάνιση για εξωτερική τοποθέτηση, με πολύ λεπτά μη πορώδη τοιχώματα (1χιλ) που κάνουν εύκολη την ανάρτηση. Κουμπωτό “push & fit” σύστημα που επιτρέπει την ταχύτατη συναρμολόγηση. Μηδενική εσωτερική τραχύτητα, που επιτρέπει ανεμπόδιστα  ταχύτατη ροή.

Ανοξείδωτοι σωλήνες    vs     Χάλκινων
Η εξωτερική λάμψη παραμένει αναλλοίωτη σε βαθος χρόνου, χωρίς να "μαυρίζει". Εξαιρετική αισθητική εμφάνιση για εξωτερική τοποθέτηση, “push & fit” σύστημα για στεγανή εγκατάσταση, υγειονομικές προδιαγραφές για χώρους εστίασης.Υψηλή αντοχή σε οξέα.

Ανοξείδωτοι σωλήνες    vs     Πλαστικών
Εξαιρετική εμφάνιση για εξωτερική τοποθέτηση, υψηλή σκληρότητα υλικού που τους καθιστά άθραυστους σε χτυπήματα, άκαυστοι, καθώς και μηδενική κόπωση υλικού στην αποχέτευση ρευστών υψηλής θερμοκρασίας και στην μετάδοση πυρκαγιάς μεταξύ ορόφων.

Stavrianos Stainless Steel
BLÜCHER  Ανοξείδωτοι   Αποχετευτικοί   σωλήνες,    Hotel Radisson - Βερολίνο
BLÜCHER Αποχετευτικοί σωλήνες, Hotel Radisson - Βερολίνο

Η Blücher διαθέτει την πιο μεγαλύτερη ποικιλία  αποχετευτικών σωλήνων και εξαρτημάτων,  από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι διαστάσεις των σωλήνων ξεκινάνε από διάμετρο Ø40 mm έως Ø315 mm σε τυποποιημένα μήκη, που κυμαίνονται από 0,15 m έως 6 m Η παραγωγή της BLÜCHER®   συμπληρώνεται από ένα πλήρες πρόγραμμα εξαρτημάτων σε καμπύλες , ταφ, μούφες , κ.α. Συμπληρωματικά προϊόντα όπως θυρίδες για πρόσβαση επισκέψεως στο δίκτυο σωληνώσεων, ή την παγίδα εμπόδισης πρόσβασης  των τρωκτικών, είναι επίσης μέρος αυτής της σειράς.

Ένα αποδοτικό σύστημα αποχέτευσης.

Το σύστημα 

Το BLUCHER ® Europipe είναι το ιδανικό σύστημα αποχέτευσης για τα  κτήρια. Το ανοξείδωτο ατσάλι BLUCHER ® Europipe κουμπωτό (push-fit) σύστημα σωληνώσεων προσφέρει στο μελετητή αλλά και στην εγκατάσταση,  μια οικονομικά αποδοτική, πυράντοχη  και φιλική προς το περιβάλλον,  λύση αποστράγγισης.   Οι σωληνώσεις παράγονται  σε διαμέτρους, Φ 40 – 50 -75 -110 – 160 – 200 – 250 – 315  χιλ. και σε τυποποιημένα μήκη 15 εκ.  εως 6 μέτρα .  Το σύστημα συμπληρώνεται από ένα ευρυ φασμα εξαρτημάτων, όπως καμπύλες, ταφ, κ.α. 

Εμφάνιση

Το σύστημα σωληνώσεων  BLÜCHER  Europipe   προσφέρεται ως τελική επιφάνεια σε γαλακτώδες ματ με κρυφούς στεγανοποιητικους δακτύλιους. Υπάρχει η δυνατότητα  η επιφάνεια αυτή να μετατραπεί  σε σατινέ, καθρέπτη, ή να βαφεί σε χρώμα της επιλογής σας. Σε κάθε περίπτωση o ανοξείδωτος χάλυβας το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένο το σύστημα  BLÜCHER  Europipe   είναι σκληρό & ανθεκτικό στην κρούση και δεν διαβρώνεται.

Εγκατάσταση

Το κουμπωτό σύστημα  ( push & fit ) του συστήματος BLÜCHER  Europipe     είναι  παραγωγικό  κατά την τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας μια απλή και αξιόπιστη εγκατάσταση. Η ευκολία με την οποία κουμπώνουν και μονώνουν οι ΜΗ   εμφανείς  στεγανοποιητικοί δακτύλιοι, γλυτώνουν εργατικά  σε σύγκριση  με τις παραδοσιακές μεθόδους συγκόλλησης σωλήνων.

Ποιότητα

Το  αποχετευτικό σύστημα  BLÜCHER  Europipe   είναι ένα μηχανολογικό προιόν το οποίο κατασκευάζεται στην Δανία, χρησιμοποιόντας τις πιο συγχρονες τεχνολογικά μεθόδους σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο πιστοποιημένο με ISO 9001.

Διάρκεια ζωής

Το BLÜCHER  Europipe  εχει ένα εξαιρετικό κύκλο ζωής. Ο ανοξείδωτος χάλυβας ουσιαστικά είναι απαλλαγμένος από συντηρήσεις και αυτό ελαχιστοποιεί το κοστος  διατήρησης και επισκευής. Ακόμη και όταν ο κυκλος ζωής του κτηρίου ερθει σε ένα τελος, το σύστημα BLÜCHER  Europipe  εξακολουθεί να  εργάζεται κανονικά  και μπορει να αποσυναρμολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί  σε κάποιο άλλο έργο.

Βιωσιμότητα

Το σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων  BLÜCHER  Europipe είναι 100% ανακυκλώσιμο, χωρίς απώλεια υλικού. Παρασκευάζεται από πρώτη ύλη που περιλαμβάνει 70% ανακυκλώσιμη ύλη. Διατηρώντας την παραγωγή μέσα στην Ευρωπαική αγορά , μετατρέπει το BLÜCHER  Europipe  σε ένα βιώσιμο υλικό  για το  περιβαλλον  και την οικονομία, έχοντας ένα πολύ χαμηλό αποτύπωμα διοξειδίου περίπου 3.47 Co2 για κάθε 1 μέτρο σωλήνα διαμέτρο Φ. 110 χιλ.

Εφαρμογές

Οι  ανοξείδωτες σωληνώσεις BLÜCHER  Europipe   είναι ένα ιδανικό αποχετευτικό σύστημα , που εξασφαλίζει κομψή  αρχιτεκτονική  εμφάνιση , τόσο σε εμφανή εξωτερικά σημεία στην πρόσοψη των κτηρίων αλλά και σε εσωτερικούς χώρους, η ακόμη στο υπέδαφος.