Τεχνικές Πληροφορίες για την Blucher

iso

Εξασφάλιση ποιότητας ISO 9001

Στα 40 χρόνια που εμείς στην BLUCHER σχεδιάζουμε και παράγουμε αποχετευτικά συστήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, έχουμε κάνει το καλύτερο για να δημιουργήσουμε προϊόντα ποιότητος όχι μόνο από την σχεδιαστική πλευρά αλλά εξίσου από την λειτουργική διάσταση και την ανθεκτικότητα.Η BLUCHER δίνει προτεραιότητα στην εξασφάλιση  ποιότητος και όλη η παραγωγή μας είναι σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα ISO 9001 πρότυπα.

 

 

Ανοξείδωτος χάλυβας η διαχρονική & υγεινή επιλογή - Σταυριανός Α.Ε

Ανοξείδωτος χάλυβας η διαχρονική & υγεινή επιλογή

Λόγω των αντιδριαβρωτικών αλλά και των πυράντοχων ιδιοτήτων, όπως επίσης των υγειονομικών προδιαγραφών και περιβαντολλογικών προτερημάτων, ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι το υλικό επιλογής για το BLUCHER αποχετευτικό σύστημα.  Τα προιόντα μας εμπίπτουν στην κατηγορία πιστοποίησης ΑΟ έως Α60 και έχουν ελεχθεί για να πληρούν τις πιο αυστηρές πυραντοχές απαιτήσεις (ΙΜΟ άρθρο Α.754/18).Όσον αφορά τις ηχομονωτικές ιδιότητες, τα προιόντα  BLUCHER  έχουν ελεχθεί στο Fraunhofer Institut σύμφωνα με την πιστοποίηση ΕΝ 14366 και συμμορφώνονται  κατά τα DIN 4109 πρότυπα.

Πολύ περισσότερο ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι 100% ανακυκλώσιμος, μη τοξικός και η λεία επιφάνειά του εγγυάται ανώτατη δυναμικότητα ροής και την καλύτερη δυνατή διασφάλιση υγιεινής.Το BLUCHER  αποχετευτικό σύστημα σωληνώσεων παράγεται από ανοξείδωτο χάλυβα γιατί είναι το ασφαλές, διαχρονικό και υγειονομικό υλικό επιλογής,με στόχο την διασφάλιση άριστης ροής αποχέτευσης από την αρχή του έργου έως το απώτερο μέλλον.

 

 

 

 

 

• Αντίσταση σε χημικά
Ο ωστενιτικός χρώμιο – νικέλιο χάλυβας είναι ανθεκτικός σε ποικίλα χημικά προϊόντα και τα περισσότερα απορρυπαντικά.Τα αποχετευτικά προϊόντα BLUCHER κατασκευάζονται αποκλειστικά από αυτή την κατηγορία και γι’αυτό το λόγο η εφαρμογή τους έχει επιβληθεί στο χώρο των τροφίμων, ποτών, χημικών, φαρμακευτικών, γαλακτοκομικών και βιομηχανία μαζικής εστίασης.
 

 Αντίσταση σε χημικά

• Αντίσταση στη κρούση
Η υψηλή αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα κάνει το υλικό ανθεκτικό στα χτυπήματα, σε όλες τις θερμοκρασίες.Ισχυρά χτυπήματα στο υλικό μπορούν να δημιουργήσουν εσοχές, αλλά είναι απίθανο να δημιουργήσουν ρήγματα στην επιφάνεια.

• Αντίσταση στη φωτιά
Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μη combustible, το οποίο σημαίνει ότι οι σωλήνες και τα σιφώνια που είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα μπορούν να διαπερνούν τους ορόφους χωρίς πρόσθετη πυρομόνωση, πολύ περισσότερο δε, κανένας τοπικός καπνός δεν απελευθερώνεται από τον ανοξείδωτο χάλυβα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

• Θερμικό στρες
Λόγω του πολύ χαμηλού θερμικού συντελεστή διαστολής του ανοξείδωτου χάλυβα, τα αποχετευτικά προϊόντα BLUCHER δεν επηρεάζονται από διακυμάνσεις θερμοκρασίας που λαμβάνουν μέρος σε αποχετευτικές εγκαταστάσεις.Έτσι δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί που επιβάλουν σε τι θερμοκρασίες τα προϊόντα μπορούν να εγκαθίστανται ή να αποθηκεύονται.

• Υγιεινή
Από πρακτική εμπειρία σε εγκαταστάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (παρασκευή φαγητού, ιατρική περίθαλψη κλπ.) είναι αποδεδειγμένο ότι η ανάπτυξη βακτηριδίων στον ανοξείδωτο χάλυβα είναι ασήμαντος σε σχέση με εναλλακτικά υλικά (π.χ. πλαστικά).Επιπρόσθετα ένα αχρησιμοποίητο κομμάτι ανοξείδωτου σωλήνα έχει πολύ χαμηλή τραχύτητα επιφανείας (Κ = 0,0015 χιλ).Αυτός ο χαμηλός συντελεστής ελαχιστοποιεί όχι μόνο την ανάπτυξη βακτηριδίων αλλά και τον κίνδυνο συσσώρευσης στερεών κατάλοιπων τα οποία αργότερα μπορούν να δημιουργήσουν φραγμό στο δίκτυο.

 

 Αντίσταση σε χημικά

• Βάρος
Τα αποχετευτικά προϊόντα BLUCHER παράγονται από λεπτού πάχους λαμαρίνα ανοξείδωτου χάλυβα, εκμεταλλευόμενα στο έπακρο την υψηλή αναλογία αντοχής – βάρους του υλικού.

 

Brand: