Σκίαστρα , από γυαλί, μέταλλο & ξύλοΤο σύστημα στεγάστρων stavrianos sa αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και τις δυνατότητες εγκατάστασης ευρέου φάσματος frameless σκιάστρων απο γυαλί.

Όλα τα συστήματα διαθέτουν εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους εφαρμογής.
Μπορούν να συνδυάσουν χρήση διάφανων ή αμμοβολισμένων γυαλιών και αντίστοιχα σατινέ ή γυαλισμένου ανοξείδωτου χάλυβα

Τα στέγαστρα ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ Α.Ε δεν είναι σχεδιασμένα μόνο για την παροχή προστασίας, αλλά και για να προσφέρουν καταπληκτική εμφάνιση. Συμβατικά απλά σκίαστρα περιορίζονται σε μια ελαφριά κατασκευή και συχνά υποβιβάζουν τις εξωτερικές αρχιτεκτονικές δομές του κτιρίου.

Στέγαστρο από ανοξείδωτο και γυαλί, στην Γλυφάδα
Στέγαστρο από ανοξείδωτο και γυαλί,
στην Γλυφάδα

Προσφέροντας τον κατασκευαστικό συνδυασμό κρύσταλλου και ανοξείδωτου μπορεί να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό  αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα,τονίζοντας παράλληλα αισθητικά την κύρια δομή του κτιρίου.

Στέγαστρο stavrianos απο τζάμι στην Εκάλη
Στέγαστρο stavrianos απο τζάμι στην Εκάλη

 

Κάθε σχέδιο έχει ιδιαίτερα και μοναδικά πλεονεκτήματα, με πολλές από τις επιλογές να αποσκοπούν στην κάλυψη οπτικών, κατασκευα- στικών ή διαρθρωτικών προκλήσεων, σε πλήθος διαφορετικών κτιρίων.

Ορισμένες από αυτές τις επιλογές περιλαμβάνουν επίσης σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σε άλλες πτυχές των αρχιτεκτονικών συστημάτων μας, όπως το στέγαστρο στo συνημμένo video στο εμπορικό κέντρο Avenue – Παράδεισος Αμαρούσιου από γυαλί & planar.Κάθε μέθοδος προσέγγισης στην stavrianos sa προσφέρει τα δικά της μοναδικά πλεονεκτήματα, τόσο οπτικά όσο και πρακτικά.
Μην διστάσετε να μας συμβουλευθείτε για να συζητήσουμε τις διάφορες επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στην δικιά σας εφαρμογή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category: