Σιφώνια στέγης BLÜCHER, με απορρόφηση εν κενό

BLÜCHER®  προσφέρει ένα ανοξείδωτο σύστημα αποστράγγισης στέγης κατάλληλο για:
BLUCHER δίκτυο ανοξ/των αποχετευτικών σωληνώσεων
• επίπεδες στέγες – ταράτσες όλων των σχεδίων
• Κατεβάσματα υδρορροών από στέγες όλων των σχεδίων
• Στέγες με μονωτική ασφαλτική μεμβράνη ή ξύλινες στέγες
• Το σύστημα δουλεύει εξίσου στην πτώση νερού με βαρύτητα ή στην απορρόφηση     του  λόγω δημιουργίας συνθηκών κενού.
 
Το BLÜCHER® αποχετευτικό σύστημα στέγης ,   συνδυάζει - αποτελείται από ισχυρά προϊόντα που είναι σε θέση να αντέχουν , τις κρούσεις , την διάβρωση, καθώς και την μετάδοση της φωτιάς  και απαιτεί μηδενική συντήρηση στον κύκλο ζωής της οικοδομής

Το κλασσικό σύστημα  αποστράγγισης της οροφής με βαρύτητα  χρησιμοποιείται σε έργα ανακαινίσεων ,  ή σε παραδοσιακού τύπου  νέα έργα.

Το νέο σύστημα  αποστράγγισης οροφής σε κενό  δημιουργεί ένα


Σιφώνι στέγης BLÜCHER , κάτω τμήμα

ρυθμό ροής περίπου 3 - 5 φορές υψηλότερα σε σχέση  με  το παραδοσιακό  σύστημα βαρύτητας.
Αυτό σημαίνει ότι μια μεγαλύτερη περιοχή στέγης μπορεί να αποστραγγίζεται από λιγότερες  σε αριθμό απορροές, και η διάμετρος των αποχετευτικών σωληνώσεων μπορεί να είναι  μικρότερη  από αυτή που θα απαιτείτο  για το σύστημα βαρύτητας.
Είναι αποστολή της BLÜCHER  να παρέχει υψηλής ποιότητας συστήματα για την αποστράγγιση οροφής,  με σιφώνια οροφής τα οποία εύκολα συνδέονται με το σύστημα αποχετευτικών σωληνώσεων BLÜCHER® EuroPipe. Με αυτό το συνδυασμό  προσφέρει στον πελάτη ένα ασφαλές και υψηλής ποιότητας σύστημα αποστράγγισης στέγης που ελαχιστοποιεί την διαδικασία  εγκατάστασης  και εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις όσον αφορά την :
 • Υψηλή ικανότητα ροής  • Ευκολία εγκατάστασης • Μη εύφλεκτα • Μεγάλος κύκλος ζωής
Το  σύστημα  απορρόφησης εν κενό BLÜCHER , δίνει την δυνατότητα για  λιγότερα σιφώνια στην στέγη ,  με την δυνατότητα και  οριζόντιου (κάτω από την στέγη) συστήματος υδρορροών και μικρότερης διαμέτρου  σωληνώσεων
BLUCHER σιφώνια vacuum, οροφής

BLUCHER σιφώνια vacuum, οροφής
BLUCHER σιφώνια vacuum, οροφής

Στην προσαρμογή των παραδοσιακών σιφονιών στέγης, παρατηρούνται ρωγμές στην εφαρμογή της ασφαλτικής μεμβράνης. Τεχνικές θεραπείας όπως  μόνωση των ρωγμών με  στεγανωτικά  ελαστομερή  ή   δημιουργία αυτοσχέδιων απορροών  από μολύβι,  είναι  οι πιο συχνές αιτίες εμφάνισης  διαρροών μεταξύ του μονωτικού μανδύα και του σιφονιού  στέγης.

 

BLUCHER 75mm roof drain volume

BLUCHER 75mm roof drain volume

 

Πώς λειτουργεί το σιφώνι BLÜCHER εν κενό.

Λόγω ύπαρξης της πλάκας κενού στο σιφόνι  αποστράγγισης, ο σωλήνας της υδρορροής γεμίζει γρήγορα στο 100% της δυναμικότητας του,  κρατώντας τον αέρα έξω από το σύστημα  προκαλώντας έτσι το  «φαινόμενο του  σιφωνισμου»  στο δίκτυο όμβριων,  με  αποτέλεσμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη απαλλαγή των όμβριων υδάτων.
Πολύ περισσότερος όγκος όμβριων υδάτων μεταφέρεται από τις  BLÜCHER® EuroPipe υδρορροές ,  λόγω της ταχύτερης ροής που προσφέρει  ένα γεμάτο  δίκτυο  σωληνώσεων.
Αντίθετα στο παραδοσιακό σύστημα αποχέτευσης υδρορροών με βαρύτητα  οι σωλήνες γεμίζουν  το ανώτατο στο  33% της διατομής τους, καθιστώντας αναγκαίο την τοποθέτηση διατομών  μεγαλύτερης διαμέτρου.

Αποχέτευση ομβρίων με σιφώνι  ταράτσας  BLÜCHER  Φ.75 χιλ. με βαρύτητα                                    4 λίτρα / δευτερόλεπτο

Αποχέτευση ομβρίων με σιφώνι  ταράτσας  BLÜCHER Φ.75 χιλ. "εν κενώ"                                         19 λίτρα / δευτερόλεπτο

 

 

 

Brand:
Category: