Πιστοποίηση CE & ISO

Deutsches Institut für Normung ή σε σύντμιση  "DIN" , ειναι ο Εθνικός Γερμανικός Οργανισμός Τυποποίησης , μια εγγεγραμμένη Γερμανική Ένωση, με έδρα το Βερολίνο. Ο Γερμανικός αυτός Οργανισμός  εκπροσωπεί την εν λόγω χώρα στο Διεθνές σώμα ISO ή αλλοιώς International Organization for Standardization, ένα Διεθνές σώμα που ιδρύθηκε το 1947 στην Γενεύη.

 CE Ανοξείδωτα επαγγελματικά αποχετευτικά συστήματα Poseidon
 CE Ανοξείδωτα επαγγελματικά
αποχετευτικά συστήματα Poseidon

Ο Γερμανικός Οργανισμός Τυποποίησης  ιδρύθηκε το 1917 ως το  Normenausschuß der Deutschen Industrie (NADI), "Επιτροπή Τυποποίησης της Γερμανικής Βιομηχανίας».  Λίγα χρόνια μετά το  1926 η  NADI μετονομάστηκε σε  Deutscher Normenausschuß (DNA), "Γερμανική Επιτροπή Τυποποίησης»  για να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι η οργάνωση τώρα ασχολήθηκε με θέματα τυποποίησης σε πολλές εφαρμογές, δηλαδή όχι μόνο για τα βιομηχανικά προϊόντα. Το 1975 μετονομάστηκε ξανά σε "Deutsches Institut für Normung", ή «DIN» και αναγνωρίζεται από τη Γερμανική κυβέρνηση ως επίσημος Εθνικός Οργανισμός Προτύπων, που εκπροσωπεί τα Γερμανικά συμφέροντα σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 πιστοποίηση stavrianos ISO 9001 2008
 πιστοποίηση stavrianos ISO 9001 2008

Η εταιρία μας stavrianos sa  ειναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ  ISO 9001 : 2008, πιστοποίηση που λήγει τον Αύγουστο του 2016 και εχει εκδοθει απο τον Γερμανικό Οργανισμό Τυποποίησης TÜV NORD , που εδρεύει στην Βιομηχανική πόλη Essen  , στην Βορειοδυτική Γερμανία, στην κοιλάδα του Ρήνου.

Η εταιρία μας ακολουθεί στην χώρα μας τα πρότυπα Πιστοποίησης ISO  και παράλληλα φροντίζει  στα τεχνικά έργα που αναλαμβάνει , να εφαρμόζει τα Πρότυπα Τυποποίησης.  Στην πράξη αυτο σημαίνει οτι τα προιόντα μας και οι υπηρεσίες μας , πρέπει να ανταποκρίνονται και να υπακούουν σε συγκεκριμένες οδηγίες τυποποίησης.  Ιδιαίτερα στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών εχει σημασία η τυποποίηση των εργασιών, π.χ.  η θέση & διάταξη της καλοδίωσης στον τοίχο, η θέση και η προδιαγραφή ενός διακόπτη, η διαδικασία εφαρμογής της μόνωσης, το σημείο τοποθέτησης ειδών υγιεινης, κ.ο.κ.,  είναι εργασίες που υπαγορεύονται απο τους κανονισμούς τυποποίησης  κατά  DIN   ή   ISO. H εφαρμογή των  Γερμανικών  αλλά και Διεθνών  standards, ειναι η εξασφάλιση αλλά και η διασφάλιση εφαρμογής της ποιότητας στο έργο σας.

Παράλληλα η εταιρία μας πέρα της συμόρφωσής της με τα Διεθνή Πρότυπα  DIN, προσφέρει

 E45 σειρά ΕΤΕΜ Ανοιγόμενα παράθυρα & πόρτες stavrianos
 E45 σειρά ΕΤΕΜ
Ανοιγόμενα παράθυρα & πόρτες stavrianos

πλήρη καθετοποίηση στην εκτέλεση του εργου. Αυτο σημαίνει οτι μία εταιρία, ένας φορέας , η stavrianos sa,  ειναι o κατασκευαστής   που θα υλοποιήσει το έργο σας απο την ανάθεση της παραγγελίας  έως την παράδοση του τελικού προιόντος,

 CE stavrianos κουφώματα αλουμινίου ΕΤΕΜ
 CE stavrianos
κουφώματα αλουμινίου ΕΤΕΜ

καθιστώντας την υπόλογη για την ποιότητα των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Στις εγκαταστάσεις μας στο Αιγάλεω ειδικευμένοι τεχνίτες μπορούν να  κατασκευάσουν πόρτες και ανοιγόμενα παράθυρα με Αλουμίνια από θερμοδιακοπή σειράς Ε45 της ΕΤΕΜ πιστοποιημένα κατά CE, ενώ  παράλληλα  μπορούν να εκτελεστούν  ενα ευρύ φάσμα υποστηρικτών εργασιών, σε  μεταλλικά  &  ανοξείδωτα  έργα.

Επι του παρόντος υπάρχουν περίπου τριάντα χιλιάδες πρότυπα DIN, τα οποία προβλέπουν και προδιαγράφουν κάθε τομέα της καθημερινής μας ζωής. Ένα απο τα παλαιότερα και συνάμα πιό διάσημα ειναι η Γερμανική εφεύρεση DIN 476 , μία τυποποίηση που το 1922 εισήγαγε τις διαστάσεις του χαρτιού που χρησιμοποιούμε σήμερα - την σειρά Α .  Αργότερα το 1975  υιοθετήθηκε απο τα Διεθνή Πρότυπα ως  ISO 216 .