Οι στόχοι μας

  •     Στην εταιρία  "Σταυριανός"   είμαστε  μια οικογενειακή επιχείρηση.
  •     Η επιτυχία  μας οφείλεται στο γεγονός ότι μοιραζόμαστε με εσάς  κοινές αξίες και προσβλέπουμε σε κοινούς στόχους.
  •     Θέλουμε να ικανοποιούμε  τους πελάτες, τους συνεργάτες μας   και την κοινωνία στον ίδιο βαθμό.
  •     Η εγγύτητα προς τους πελάτες μας είναι απαραίτητη, είναι το κλειδί της ανάπτυξής μας.
  •     Όλες οι συναλλαγές  της  "Σταυριανός"   χαρακτηρίζονται από  ηθική,  εντιμότητα, μετριοπάθεια και εμπιστοσύνη.
  •     Είναι δεσμευτικές ανά πάσα στιγμή για τον καθένα που εργάζεται στην εταιρία μας.
  •     Οι δραστηριότητές μας τόσο εντός όσο και εκτός  της  "Σταυριανός"   αντανακλούν τη δέσμευση, την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την αειφορία.
  •     Το ελεύθερο εμπόριο είναι εφιχτό  μόνο αν κάποιος κερδίζει την έγκριση και την σύμφωνη γνώμη των πελατών , για τις δραστηριότητες του.

 

Μέσα στους παραπάνω στόχους της εταιρίας μας, είναι η συμβολή μας στην κατασκευή μεγάλων έργων στην χώρα μας, όπως τα Ολυμπιακά Έργα και το Νέο Λιμάνι Πατρών.

 Ανοξείδωτη κουπαστή stavrianos, Πύργος Ελέγχου Nέο Λιμάνι Πατρών
 Ανοξείδωτη κουπαστή stavrianos, Πύργος Ελέγχου Nέο Λιμάνι Πατρών

Το Νέο λιμάνι της Πάτρας ξεκίνησε να κατασκευάζεται από τις αρχές  της δεκαετίας του 1990. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης και αναμένεται στην πλήρη εξέλιξή του ν' αποτελέσει σημαντικό βραχίονα ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Η τελευταία από μία σειρά δημοπρατήσεων για την ανάπτυξή του έγινε το 2011,  με την κατασκευή των έργων της γ΄ φάσης του νέου λιμανιού της Πάτρας, που έχουν αναλάβει ως κοινοπραξία οι εταιρίες ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ,  με το διακριτικό τίτλο "Κοινοπραξία Λιμένα Πάτρας".
Η υπογραφή του έργου έγινε στις αρχές του καλοκαιριού του 2012  και η διάρκεια κατασκευής του ορίστηκε στους 44 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την εξέλιξη  του κατασκευαστικού έργου, θα παραδοθεί στον ΟΛΠΑ Α.Ε. τον Ιανουάριο  του 2016.

To Νέο Λιμάνι Πατρών έχει αναδειχθεί σε βασικό κόμβο συνδυασμένων μεταφορών στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδος και στηρίζει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Πόλις των Πατρών. Αποτελείται απο τέσσερις νηοδόχους για πλαγιοδέτηση των πλοίων και έντεκα ακόμη ράμπες για πρυμνοδέτηση. Διαθέτει κυματοθραύστη συνολικού μήκους 1.236 μέτρων για την προφύλαξη των παρεβεβλημένων πλοίων απο τα καιρικά φαινόμενα.  Ο χώρος που διατίθεται στα πλοία για τους χειρισμούς πρόσδεσης στον προβλήτα είναι επαρκής.  Οι χερσαίες εγκαταστάσεις  περιλαμβάνουν σύγχρονο σταθμό επιβατών  (terminal), με μεγάλους χώρους για την υποδοχή και αναμονή των επιβατών.

 Η εταιρία μας ως υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ κατασκεύασε τα ανοξείδωτα κάγκελα  στους δημόσιους χώρους των νέων κτηρίων που στεγάζουν τις Λιμενικές Υπηρεσίες, τον Πύργο Ελέγχου και τους Τερματικούς  σταθμούς επιβατών. Η παρουσία του ανοξείδωτου χάλυβα  προϊδεάζει  θετικά τους επισκέπτες και επιβάτες του λιμένα.

 Νέο Λιμάνι Πατρών
 Νέο Λιμάνι Πατρών

Το Νέο Λιμάνι σε αντίθεση με το παλιό, βρίσκεται εκτός κέντρου της πόλης. Τα οχήματα πλέον χρησιμοποιούν το περιμετρικό οδικό  δίκτυο, περιορίζοντας σε σημαντικό βαθμό τον χρόνο  άφιξής τους στον χώρο του λιμένα. Η κατασκευή αυτού του οδικού έργου είναι από τις πιο σημαντικές για την πόλη της Πάτρας καθώς οι Παραγλαύκειες Αρτηρίες απορροφούν  την κίνηση των οχημάτων από και προς το λιμάνι αποσυμφορίζοντας την πόλη.