Σιφόνι μπάνιου & ντους BLÜCHER - 50 χρόνια best seller

 

 

Ανοξείδωτο σιφώνι  BLUCHER  με ανοξείδωτο σχαράκι σειρά Vienna
Σιφώνι μπάνιου BLÜCHER,    με
ανοξείδωτη σχάρα  Vienna

 

Το  πρώτο σιφώνι της BLÜCHER® - η παγκόσμια εμπορική της επιτυχία -  το ανοξείδωτο σιφώνι Τριών λήψεων για μπάνιο & ντούς ,  γιορτάζει  τα  πενήντα του γενέθλια.

Το 1965 η  BLÜCHER®  ιδρύθηκε  στην  Δανία, έχοντας  ως  στόχο μία  πρωτοποριακή  για την εποχή αντίληψη. Την κατασκευή ενός πραγματικά βιώσιμου σε βάθος χρόνου, οικιακού αποχετευτικού σιφωνιού   που θα είναι ανθεκτικό  και δεν  θα σκουριάζει . Ηταν η   ιδέα κατασκευής ενός προϊόντος,   με αναμενόμενο   χρόνο  ζωής  πολλών  δεκαετιών.

Απο τότε έως σήμερα η  BLÜCHER® έχει  εξελιχτεί σε ένα καταξιωμένο  ηγέτη στον χώρο αυτό, κατασκευάζοντας   οικιακά  και βιομηχανικά  ανοξείδωτα  αποχετευτικά συστήματα , παγκοσμίως.

 

Έξι λόγοι που  το ανοξείδωτο σιφώνι μπάνιου & ντους  BLÜCHER® ,  έγινε παγκόσμιο  best-seller.

Ιδιότητες αυτοκαθαρισμού

Ο  ανοξείδωτος χάλυβας  εξασφαλίζει την  κατεξοχήν  υγειονομική επιφάνεια , όπου αποδεδειγμένα  δεν  μπορούν να αναπτυχθούν   βακτήρια (π.χ. E.Coli). Επιπλέον η μηδενική τραχύτητα της επιφάνειας του ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζει απρόσκοπτη ροή, αποκλείοντας την συσσώρευση υλικού   υπεύθυνο για την  φραγή και τις οσμές.

Εύκολη συντήρηση

Το σιφόνι ειναι κατασκευασμένο απο καμπυλότητες χωρίς αιχμηρές γωνίες ή ακμές, καθιστόντας τον καθαρισμό εύκολο. Επιπλέον το μεγαλο άνοιγμα της σχάρας  δίνει άπλετη πρόσβαση στο εσωτερικό,  ωστε να πραγματοποιείται ενας προληπτικός καθαρισμός στην ανοξείδωτη επιφάνεια ανά τρίμηνο.

Συγκράτηση αφρών και εξαιρετική ροή

Ανοξείδωτη σχάρα  BLUCHER , τύπος  "Κοπενχάγη"
Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί
ανοξείδωτη σχάρα BLÜCHER  ,
τύπος  "Κοπενχάγη"

Το οικιακό  σιφώνι μπανιου  BLÜCHER® εξασφαλίζει την  εξαιρετικά υψηλή ροή  1 Λίτρου  ανα Δευτερόλεπτο ( 1 L/s)  και  πληροί τις καινούργιες απαιτήσεις  κατά EN1253. Επίσης υπάρχει η δυανατότητα τοποθέτησης παγίδας, για τον απόλυτο περιορισμό των αφρών κατα την διάρκεια ντους.

Έλεγχος διαρροών

 Ανοξείδωτο σιφόνι BLUCHER , τριών λήψεων
 Ανοξείδωτο σιφόνι BLUCHER , τριών λήψεων

Όλα τα σιφώνια που παράγονται στην BLÜCHER®  ελέγχονται , πριν εγκαταλείψουν τον χώρο παραγωγής. Ο έλεγχος  πραγματοποιείται βυθίζοντας   το σιφόνι  σε δεξαμενή νερού και  ασκώντας   στο εσωτερικό  τμήμα του σιφονιού  πίεση αέρα 0,5 bar. Τυχόν διαρροή γίνεται  αμέσως αντιληπτή. 

Φιλικό στο περιβάλλον

Το σιφώνι μπάνιου BLÜCHER® κατασκευάζεται από 70% ανακυκλώσιμα υλικά. Αυτό αντανακλά την μακροζωία του ανοξείδωτου χάλυβα και της διαρκώς αυξανόμενης  ζήτησης,  ενισχύοντας έτσι  τον κύκλο  της ανακύκλωσης και εξασφαλίζοντας την πρόοδο  των επενδύσεων  σε σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους.

Χρόνος απόσβεσης

Το ανοξείδωτο σιφόνι μπάνιου BLÜCHER® μακροπρόθεσμα είναι  η πιο οικονομική  λύση, συγκρινόμενο με παραδοσιακά  πλαστικά, μαντεμένια  ή από μολύβι σιφώνια. Το αρχικό κόστος, μαζί με το κόστος συντήρησης  και  την αποφυγή του κόστους   αντικατάστασης  λογω  γήρανσης ή φθοράς πού  συμβαίνει στα σιφώνια με συμβατικά υλικά,  καθιστούν  το ανοξείδωτο σιφόνι μπάνιου  BLÜCHER®  το  οικονομικότερο. 

Ανοξείδωτο  σιφώνι μπάνιου - ντους  BLUCHER , τριών λήψεων
Ανοξείδωτο σιφώνι μπάνιου-ντους BLÜCHER με σχάρα Vienna, τριών λήψεων.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τρεις  οριζόντιες λήψεις, Φ 32 ή 40 χιλ.

Δυνατότητα ρύθμισης κατά την τοποθέτηση , σε ύψος και κλίση. Περιστροφή 360ο για τέλεια εφαρμογή στο τελικό δάπεδο.

Διαστάσεις σιφωνιού 150x150 χιλ. και ύψος +/- 110 χιλ.

Οριζόντια έξοδος  Φ. 75 χιλ.

Ροή  1 L / δευτ.,  με σιφωνισμό

Ποιότητα Ανοξείδωτου χάλυβα,  aisi 304

 

Το κομψό σιφώνι  μπάνιου της   BLÜCHER®  , εκφράζει το προσωπικό σας στυλ , προσδίδοντας το αίσθημα της ευεξίας ,  της ευκολίας συντήρησης και  της  καλής υγιεινής στο μπάνιο σας. Αυτός είναι ο λόγος που τα  αποχετευτικά μας συστήματα  είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα κλασικό υλικό που αντέχει στην αισθητική και λειτουργική δοκιμασία του χρόνου.

 

Μετά την τοποθέτηση του σιφωνιού μπάνιου-ντους BLÜCHER®, έχετε την δυνατότητα εναλλαγής της  υφιστάμενης ανοξείδωτης σχάρας  Vienna, με άλλες σχάρες BLÜCHER®  διαφορετικών  διακοσμητικών σχεδίων.

 

 

 

 

 

Brand:
Category: