Οικιακά κομψά σιφώνια BLÜCHER, με παγίδα οσμών.

Τα σιφώνια δαπέδου BLÜCHER Domestic είναι ένα βασικό σύστημα, πάνω στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά ανοξείδωτα σχαράκια 15x15 εκ. , επιτυγχάνοντας εναλλακτικούς συνδυασμούς για κάθε σιφώνι.


Αφαιρούμενη παγίδα BLÜCHER.
Συγκρατεί οσμές, κατσαρίδες, οσμές.
Εύκολη πρόσβαση για καθαρισμό.

Τα σιφώνια δαπέδου είναι κατάλληλα για εφαρμογη σε οιαδήποτε τύπου πατώματος, όπως πλακάκια, μάρμαρο, πλαστική μεμβράνη.
Διακοσμούν  εμπορικούς  &  επαγγελματικούς χώρους ή κατοικίες και σε μπάνια  Σκανδιναβικού τύπου « ενιαίο δωμάτιο w.c. – ντους »,  τα οποία  σταδιακά αντικαθιστούν τα παραδοσιακά χτισμένα ή προκατασκευασμένα υπερυψωμένα ντους.

Το μπάνιο  σας προσφέρει ελευθερία και άνεση. Όσο επιτρέπει η διαμόρφωση δαπέδου σας, μπορείτε να επιλέξετε το σιφώνι σας σε σχήμα τριγωνικό στην γωνία ή κατά μήκος του τοίχου.
Η επιλογή είναι δική σας.

 

 

                                                                                                                                                                                                                        Οφέλη

BLUCHER κομψά ανοξείδωτα σχαράκια με πλακάκι
BLUCHER κομψά ανοξείδωτα σχαράκια με πλακάκι.

    Τοποθετούνται οπουδήποτε
    Αφαιρούμενες παγίδες νερού παρέχουν εύκολη πρόσβαση, για την συντήρηση των αποχετευτικών σωληνώσεων
    Λιτά , Μοντέρνα  & εργονομικά σιφώνια
    Επιλογή  έξη  διαφορετικών κομψών σχαρών.
    Δυνατότητα τοποθέτησης παγίδας για κατσαρίδες  &  αποφυγής  εμφάνισης αφρών.
    Επένδυση με αντίκρυσμα σε βάθος χρόνου.
    Εύκολη & φιλική εγκατάσταση

 

Η αμεσότητα πρόσβασης στο σιφώνι, με την αφαιρούμενη παγίδα BLUCHER

Με την πάροδο του χρόνου τα σιφώνια μπορεί να φράξουν. Είναι σημαντικό 

να έχετε πρόσβαση στην παγίδα του σιφωνιού, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η απόφραξη του σιφωνιού, δεν συνεπάγεται το σπάσιμο του δαπέδου.
Η αφαιρούμενη παγίδα οσμών BLÜCHER, αφαιρείται εύκολα, δίνοντας πρόσβαση στο υπόλοιπο αποχετευτικό δίκτυο σωληνώσεων. Μόλις το σιφώνι καθαριστεί, απλά επανατοτοθετείτε την παγίδα οσμών και το μπάνιο σας είναι έτοιμο να ξαναχρησιμοποιηθεί.

 

 

 

 

 Η εταιρία  BLÜCHER® είναι αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο  ως  ηγετικός  κατασκευαστής  ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων κατάλληλα  για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Εντός  της  βιομηχανίας τροφίμων  στους   πελάτες μας  περιλαμβάνονται η   Danone και η Nestlé.

Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη  προϊόντων  και της καινοτομίας, συχνά σε συνεργασία με τους Μηχανολόγους   και τους ιδιοκτήτες του έργου, είμαστε στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για τον  σχεδιασμό και την κατασκευή   καλύτερων λύσεων σε οποιοδήποτε εσωτερικό αποστραγγιστικό έργο.

Όλα τα  BLÜCHER®  προϊόντα  κατασκευάζονται στη Δανία σε  state-of-the art εγκαταστάσεις  παραγωγής  που συνδυάζουν  εξελιγμένο ρομποτικό αυτοματισμό και παράλληλα ειδικευμένων τεχνιτών. Όλα τα προϊόντα εχουν  δοκιμαστεί πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο για100% διαρροή  και η παραγωγή είναι πιστοποιημένη κατά  ISO9001 και ISO14001. 

Αρτοποιείο PAUL στην Κηφισιά - Ανοξείδωτη σχάρα BLUCHER τύπου Hygienic, 150x150 χιλ.
Αρτοποιείο PAUL στην Κηφισιά - Ανοξείδωτη σχάρα BLUCHER
τύπου Hygienic, διαστάσεων 150x150 χιλ.

Brand:
Category: