Κανάλι σχισμής BLÜCHER στο Αεροδρόμιο Αθηνών

 


Κανάλι σχισμής BLUCHER,
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Κανάλι Σχισμής 20 χιλ.  τύπου "Ω"
Με την γραμμική αποστράγγιση είναι πολύ εύκολο να διαμορφώσετε τις κατάλληλες ρήσεις στο υπο διαμόρφωση τελικό δάπεδο, επτρέποντας την αποστράγγιση ενος μεγάλου χώρου απο ένα σημείο. Ιδιαίτερα κατάλληλη αποστράγγιση στην συλλογή μεγάλων ποσοτήτων λυμάτων, ετσι ώστε ο διαχωρισμός υγρών και στεγνών περιοχών , να ειναι πολύ εύκολος. Το ορατό κομμάτι του καναλιού σχισμής είναι μόνο 60 χιλ.  και ερχεται  μαζι με
 κουτι συλλογής που καταλήγει σε κάθετη εξόδο  Φ. 160 χιλ.
 
Η παραγωγή του slot channel - κανάλι σχισμής, βασίζεται στην απο  50 χρόνια εμπειρία της BLÜCHER®, στην παραγωγή των συστημάτων αποχέτευσης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Η γραμμική αποχετεύση BLÜCHER®  παρέχει αποτελεσματική & συνάμα ταχύτατη ροή, ένα υψηλό επίπεδο  αυτο-καθαρισμού, που  αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων, ενώ περιορίζει επίσης τις ποσότητες νερού που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό, καθώς και τον χρόνο που απαιτείται να διακοπεί η παραγωγή  για  τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος. Η ασφαλής κατασκευή και η ευκολία της σωστής εγκατάστασης αποτρέπει τις ρωγμές στο δάπεδο γύρω από το κανάλι σχισμής BLÜCHER® που θα μπορούσαν να φιλοξενούν την ανάπτυξη των βακτηρίων.


Τομή κανάλι τύπου "Ω" της BLÜCHER
με ντίζες στερεώσης.

 

 

 

 

Κανάλι με σχισμή 8 χιλ. - Πιστοποιημένο για πρόσβαση με γυμνά πέλματα

Εφόσον μειωθεί το άνοιγμα στα 8 χιλ., το κανάλι σχισμής είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί  σε δημόσιους & ιδιωτικούς χώρους αποδυτηρίων και ντους. Το ορατό κομμάτι του καναλιού σχισμής είναι 48 χιλ. και παραδίδονται με οριζόντια έξοδο Φ. 50 χιλ.
• Για ντουζιέρες, αποδυτήρια και δίπλα στην πισίνα
• Κατάλληλο για πλακάκια και εποξειδική επίστρωση δαπέδου
• Με 50 χιλιοστά φλάντζα για υγρή μεμβράνη
• Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα
Το κανάλι 8 χιλ. είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά μήκη: 1,0 m - 1,5 μέτρα - 2,0 μέτρα - 3,0 μέτρα
 
Όλα τα αποχετευτικά κανάλια ειναι απο ανοξείδωτο χάλυβα, κατασκευασμένα απο την  BLÜCHER®. Τα γραμμικά  αποχετευτικά κανάλια BLÜCHER® είναι ενα σύστημα αισθητικά ευχάριστο, υγιεινό και σχεδόν χωρίς συντήρηση, που διασφαλίζει οτι η αποστράγγιση  θα διαρκέσει για δεκαετίες. Οι εγγενείς ιδιότητες του ανοξείδωτου χάλυβα σε συνδυασμό με προσεκτικό σχεδιασμό του προϊόντος BLÜCHER®  διασφαλίζουν την ευκολία εγκατάστασης και τον εύκολο καθαρισμό.


Κανάλι σχισμής BLÜCHER, στην Βιομηχανία αλλαντικών "Φλωρίδης",
στο Μοσχάτο. Στο βάθος διακρίνεται η σχάρα, η αφαιρούμενη παγίδα
σιφωνισμού και το καλαθάκι συγκράτησης στερεών.

 

Στην BLÜCHER® τα κανάλια αποστράγγισης σχισμής κατασκευάζονται απο ανώτερες Ευρωπαικές ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα , ενισχυόμενα από τον προσεκτικό σχεδιασμό του προϊόντος,  με αποτέλεσμα:
· Προσδόκιμο ζωής δεκαετιών
· Άριστες ιδιότητες υγιεινής
· Εύκολη εγκατάσταση, που σημαίνει χαμηλά εργατικά έξοδα.
· Πλεονεκτήματα χαμηλού κόστους, λόγω μεγάλου προσδόκιμου ζωής των καναλιών.
· Άριστη δυνατότητα ροής, λόγω εγκάρσιας αλλά και κατά μήκους κλίσης του καναλιού.
Όλα τα κανάλια σχισμής  BLÜCHER® εχουν υποστεί παθητικοποίηση (passivation process) , προκειμένου να ενισχυθεί η φυσική τους αντοχή στη διάβρωση, ενω παράλληλα παρέχουν μια εντυπωσιακή ομοιόμορφη ασημένια (mattsilver) τελική επιφάνεια. Όλα τα BLÜCHER® κανάλια σχισμής είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι 100% ανακυκλώσιμα.
 Η BLÜCHER® είναι επίσης ο πρώτος κατασκευαστής ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων που κατέχει πιστοποίηση HACCP , η οποία  επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα BLÜCHER® εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, όπως απαιτείται από τις προσδοκίες της βιομηχανίας τροφίμων, τη νομοθεσία και τα πρότυπα.

 

 


Κανάλι  σχισμής 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand: