Κάγκελα απο γυαλί στην Ακρόπολη, Easy Glass

Q-railing  στην Ακρόπολη,  οδός Αποστόλου Παύλου στο Θησείο
Q-railing  στην Ακρόπολη,  οδός Αποστόλου Παύλου στο Θησείο

EASY GLASS® σύστημα
Ένα εξελιγμένο κιγκλίδωμα από γυαλί έχει δραματική επίπτωση στην αισθητική ενός κτιρίου. To συστημα Easy Glass®  από την Q-railing συνδυάζει την ασφάλεια και την διαφάνεια,  με υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη κουπαστή.

Προσιτές τάσεις
Η εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος  γυάλινου κιγκλιδώματος  ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη. Με την Easy Glass ®  σύστημα με σφήνες, το γυαλί τοποθετείται απόλυτα στην βάση χωρίς την χρήση ειδικών εργαλείων. Στην κορυφή ενα ειδικό λάστιχο προφίλ κατασκευασμένο από EPDM, σφραγίζει  το γυαλί.

Πιστοποίηση σύμφωνα με τον Βαυαρικό Οικοδομικό  Κανονισμό

AbP-Q-railing Easy Glass Pro (EN) (c).pdf

 

 


Στo Στάδιο Maracanã, στο Rio de Janeiro προσθέτει  16.000 μέτρα γυάλινου κγκλιδώματος Easy Glass®  της  Q-railing.
Το σύστημα Easy Glass θα ενισχύσει τη θέα από τίς  κερκίδες και θα δημιουργήσει περισσότερο χώρο για τους οπαδούς, με τη χρήση συστημάτων Q-railing κάγκελα από γυαλί , στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επερχόμενα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.
Στο θρυλικό γήπεδο τοποθετήθηκε  το Easy Glass ® Slim, Easy Glass ® 3kN, και τα συστήματα συγκράτησης γυαλιού ώστε να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη θέα και οι  στόχοι ασφάλειας, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης για:
το FIFA Confederations Cup 2013,
το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014
και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2016.
Μια απο τις μεγαλύτερες  κατασκευαστικές  εταιρίες  του Ρίο ντε Τζανέιρο η SerplacRio, είναι υπεύθυνη για την εγκατάσταση όλων των συστημάτων Q-railing σε διάφορα επίπεδα κερκίδων αλλά και στα οικήματα.
 
H Martin Mittelstaedt, Business Development Manager στην Q-railing  είπε: "Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στις ανακαινίσεις του Μαρακανά, καθώς τα οφέλη απο την προφανή οπτική διαφάνεια στις κερκίδες, απο τα συστήματά μας απο γυαλί θα προωθήσει ένα καθαρό, μοντέρνο σχεδιασμό , χωρίς να χαθεί η βασική πτυχή της ασφάλειας των κιγκλιδωμάτων. "

 

 

H Q-railing τοποθέτησε στο Νέο Ερευνητικό Κέντρο της Volkswagen , τό σύστημα κιγκλιδωμάτων απο γυαλί Easy Glass® Slim.
 H Q-railing  εχει σχεδιάσει και προδιαγράψει το έργο μαζί με τους διάσημους αρχιτέκτονες της RKW Architekte + Städtebau στο Ντίσελντορφ.

To HAll 90Β είναι στο επίκεντρο της Volkswagen  και αφορά μία νέα καινοτόμο εγκατάσταση για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.
Είναι το μεγαλύτερο κτήριο στην έδρα της Wolfsburg του ομίλου. Είναι το σπίτι για ένα νέο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό ανταγωνιστικό κέντρο αρμοδιότητας, το κτίριο φέρνει μια νέα διάσταση στην e-πανεπιστημιούπολη της Volkswagen.  Ο σχεδιασμός του είναι μακρύς και στενός, κάνοντας βέλτιστη χρήση των χώρων.

Σχετικά με το έργο
Ένα αίθριο διατρέχει όλο το μήκος του Hall 90B. To κτήριο με τα εσωτερικά μπαλκόνια καταλήγει σε μία γυάλινη οροφή, που επιτρέπει στον ήλιο να φωτίζει το εσωτερικό των γραφείων.  Η χωρική διάταξη του κτιρίου έχει σχεδιαστεί  για να δημιουργεί  συναρπαστικές οπτικές σχέσεις και αποτελεσματικές συνδέσεις μεταξύ των λειτουργικών μονάδων. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι ελκυστικοί και φιλόξενοι .

Το σύστημα  Q-railing’s Easy Glass® Q-κιγκλίδωμα προσφέρει στους  αρχιτέκτονες  μια προσιτή λύση σχεδίασης   που συμβάλλει στην ανοιχτή αίσθηση του εσωτερικού  σχεδιασμού.  Περίπου 800 μέτρα από γυάλινα κιγκλιδώματα,  που ολοκληρώνονται σε ένα υψηλής ποιότητας καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα,  έχουν εγκατασταθεί στους εσωτερικούς διαδρόμους του κτηρίου και τις εσωτερικές πεζογέφυρες.

Σχετικά με Easy Glass® Slim
Easy Glass Slim είναι η οικονομική λύση στη σειρά της Q-railing  μινιμαλιστικό συστήμα καγκέλων από γυαλί, σχεδιασμένο για χρήση σε ελαφρές εμπορικές  ή οικιστικές κατασκευές. Χάρη στο μικρό του βάρος , το Easy Glass Slim είναι εύκολο να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί στο έργο. Το σύστημα ειναι σχεδιασμένο  να στερεώνονται τα γυαλιά με σφήνες, έτσι ώστε η εγκατάσταση γίνεται σε χρόνο μηδέν . Το εύκολο Glass Slim είναι κατάλληλο για πάχη γυαλιού από 12 έως 21,52 χιλιοστά και είναι σε θέση να απορροφήσει μία πλευρική  δύναμη στο γυαλί μέχρι 1 kN . Το σύστημα προσφέρει λύσεις κουπαστής για την κορυφή του γυαλιού , για εφαρμογές σε εσωτερική και εξωτερική χρήση . Η βάση αλουμινίου έρχεται σε μήκη των 2,5 και 5 μέτρων και παρέχεται με φινίρισμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή μεταλλική επένδυση.Eφαρμογή: Εμπορική ή οικιακή χρήση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Υλικό: Aλουμίνιο, ανοξείδωτος χάλυβας (304 ή 316 ποιότητα)
Γυαλί: ψημένο γυαλί με πολλαπλές στρώσεις μεμβράνης ενδιάμεσα από 12 χιλ. εως 21,52 χιλ.
Κουπαστή: οξυά, ανοξείδωτος χάλυβας 42,4 - 48,3 & 60,3 χιλ.

Εκτιμώμενος χρόνος κατασκευής και εγκατάστασης: 45 λεπτά ανά μέτρο

Brand:
Category: