Ιστός από αρχιτεκτονικό ανοξείδωτο δίχτυ

 Αρχιτεκτονικό δίχτυ Q-railing, εστιατόριο SVL Bar, Θησείο
 Αρχιτεκτονικό δίχτυ Q-railing, εστιατόριο SVL Bar, Θησείο

Easy Q-Web®
Το περιβάλλον γύρω από τα κιγκλιδώματα μπορεί να είναι διαφορετικό και έτσι να χρειάζεται ένα ιδιαίτερο σχέδιο για να ενισχύσει τον περιβάλλοντα χώρο. Ο ιστός Easy Q-Web από ανοξείδωτο χάλυβα δείχνει εντυπωσιακός σε αντίθεση με το όποιο υπόβαθρο και θα ήταν μια σχεδιαστική ιδιαιτερότητα στις περισσότερες εφαρμογές.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γέφυρες και πεζοδρόμια, για να αποδώσει την βιομηχανική αίσθηση και σε εσωτερικούς χώρους για να δημιουργήσει μια νέα και σύγχρονη εμφάνιση.

Εξαιρετικά αποτελέσματα


Άτoμα με όραμα στον βιομηχανικό σχεδιασμό νιώθουν σαν το σπίτι τους με την Q-railing.
Η Easy Q- Web είναι ένα ευέλικτο, εύπλαστο, σύστημα ιστού που παρασκευάζεται από υψηλής κατηγορίας 316 ανοξείδωτο χάλυβα συρματόσχοινο.
Ενα καινοτόμο, ιδιαίτερα ανθεκτικό προϊόν, Easy Q-Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές ώστε να διασφαλίσει ότι οι ιδέες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Προσαρμόσιμες

δομές δικτύου από συρματόσχοινο ανοξείδωτου χάλυβα είναι πολύ-λειτουργικές και ανθεκτικές: τοποθετημένα σε κιγκλιδώματα ή σκάλες, αυτό παρέχει
ασφάλεια χωρίς να θέτει σε κίνδυνο το αισθητικό φινίρισμα.
To Easy Q-Web φιλοφρονεί πολλές πτυχές του μοντέρνου σχεδιασμού των κτιρίων, είναι εύκολο να εγκαταστήσετε, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια κατ’επιλογήν προσαρμοσμένη (custom made) εμφάνιση σε λογικές τιμές.

Εμπορική ή οικιακή χρήση

 Ανοξείδωτο αρχιτεκτονικό δίχτυ Q-railing
 Ανοξείδωτο αρχιτεκτονικό δίχτυ Q-railing

Εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου
Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας (316 ποιότητα)
Προσφέρεται σε δύο ύψη της Q-Web:600 χιλιοστά και 800 χιλιοστά
Κατάλληλο για κλιμακοστάσια, αλλά  και ευθεία τμήματα κιγκλιδώματος

 Αρχιτεκτονικό δίχτυ, κατοικία Φιλοπάππου
 Αρχιτεκτονικό δίχτυ, κατοικία Φιλοπάππου

 

 

 

Brand:
Category: