Η BLÜCHER στο Costa Navarino

H Costa Navarino είναι μια τουριστική επιχείρηση που βρίσκεται στη Μεσσηνία. Είναι ένα σύμπλεγμα από ξενοδοχειακές μονάδες, θερινά καταλύματα, δωμάτια και σουίτες, τα οποία βρίσκονται εντός μιας πολύ μεγάλης έκτασης υπό το όνομα Costa Navarino. Ο σκοπός της Costa Navarino είναι να παρέχει ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών.

 Costa Navarino Πύλος
 Ξενοδοχείο Costa Navarino Πύλος

Η ιστορία της Costa Navarino ξεκινάει από έναν άνθρωπο, τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος γεννήθηκε στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας και 18 ετών ξεκίνησε την καριέρα του στη ναυτιλία, μπαρκάροντας σε ένα μικρό εμπορικό πλοίο. 21 χρόνια μετά, κατάφερε να αγοράσει το πρώτο του εμπορικό πλοίο και να δημιουργήσει μια εταιρεία που σήμερα έχει ηγετικό ρόλο στον κόσμο των εμπορευματοφόρων πλοίων, την Costamare Shipping Company S.A.

O Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είχε έντονη οικολογική συνείδηση και μεγάλη αγάπη για την πατρίδα του. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο, άρχισε να αγοράζει γη στη Μεσσηνία και να οραματίζεται την ανάπτυξη των περιοχών αυτών, ταυτόχρονα με την διατήρηση της οικολογικής και παραδοσιακής ταυτότητάς του.

Εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα ξενοδοχείο, στην Costa Navarino υπάρχει πληθώρα επιπρόσθετων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα εστιατόρια ποικίλης φύσης, υπαίθριες δραστηριότητες και σπορ, γήπεδα γκόλφ κ.α.

Η εταιρία  ΑΚΤΩΡ  ανέλαβε την προμήθεια, εγκατάσταση και δοκιμή όλων των  Ηλεκτρομηχανολογικών  ( Η/Μ ) εργασιών  του έργου, για τα δύο

 BLUCHER Αποχετευτικό κανάλι στο Ξενοδοχείο Costa Navarino
 BLUCHER Αποχετευτικό κανάλι
 kωδικός 670ek0200  διαστ. 300x2.000 χιλ. - Costa Navarino

πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, το  Romanos Navarino Dunes Resort, το Luxury Collection και το  Westin Navarino Dunes Resort. Τα εντυπωσιακά  ξενοδοχεία  χτίστηκαν μέσα σε μία έκταση  1,300,000 τ.μ.  θαλασσινού τοπίου, το οποίο διαθέτει: 603 δωμάτια, 157 σουίτες, 2 προεδρικές σουίτες των 650 τ.μ.  η κάθε μία, ένα συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα 2.000 άτομα, ένα spa και γυμναστήριο, μικτής χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων, Aqua Park, 7 κύριες, 2 παιδικές  και 300 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και    14,000 τ.μ.  τεχνητές λίμνες, ένα εμπορικό κέντρο, καθώς και υπαίθριο σινεμά και δύο παιδικούς σταθμούς. Επιπλέον,  200,000 τ.μ.  περιβάλλοντα χώρου μεταμορφώθηκαν  σε πράσινο  και φυτεύτηκαν 4.000 δέντρα και 300.000 θάμνοι. Στο πεδίο εφαρμογής της περιβαλλοντικής προστασίας , εχει κατασκευασθεί το μεγαλύτερο γεωθερμικό δίκτυο στην Ευρώπη (125.000 μέτρα  οριζόντιου  γεωθερμικού  εναλλάκτη θερμότητας), όπως επίσης και Βιολογικής Επεξεργασίας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία MBR με δυναμικότητα  παραγωγής καθαρού  νερού  1,500 κυβικών  ανά ημέρα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άρδευση των γηπέδων γκολφ.

Για τον εξοπλισμό των  ανοξείδωτων αποχετευτικών  συστημάτων στους υγειονομιους χώρους  σίτισης και εστίασης των εστιατορίων  του COSTA NAVARINO  επιλέχθηκε η εταιρία BLÜCHER , ένας παγκόσμια κορυφαίος και καταξιωμένος κατασκευαστής ανοξείδωτων  οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών σιφωνιών.

 BLUCHER ανοξείδωτο κανάλι κουζίνας
 BLUCHER ανοξείδωτο κανάλι κουζίνας
κωδικός 660fk08-11
διαστάση 400x800 χιλ. - Costa Navarino

Μarket leader  στον χώρο, η εταιρία BLÜCHER  κατασκευάζει ποιοτικά  αποχετευτικά συστήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Ιδρύθηκε  στην Δανία το 1965 και σήμερα είναι μια διεθνής εταιρία με υποκαταστήματα και αντιπροσώπους παγκοσμίως.

H εταιρία STAVRIANOS αποκλειστικός συνεργάτης της BLÜCHER στην Ελλάδα από το 2006, προωθεί τα καινοτόμα και πάνω από όλα κορυφαία παγκοσμίως ποιοτικά ανοξείδωτα αποχετευτικά προϊόντα BLÜCHER, όπως ανοξείδωτα οικιακά σιφώνια και κομψές σχάρες, επαγγελματικά σιφώνια για βιομηχανίες και ανοξείδωτους εμφανείς κουμπωτούς αποχετευτικούς σωλήνες για υπόγεια λύματα ή εμφανείς υδρορροές ομβρίων.   Τα αποχετευτικά συστήματα BLÜCHER κατασκευάζονται σήμερα αποκλειστικά στην Δανία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους παραγωγής και σύμφωνα με το διεθνές αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης ISO 9001.

Κανάλια BLÜCHER®  =  Ισχυρά προϊόντα
 
Τα αποχετευτικά κανάλια  παράγονται από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304 ή προαιρετικά AISI 316L. Το υλικό αυτό σε συνδυασμό με την απαράμιλη ποιότητα κατασκευής BLÜCHER® προσδίδει στα συστήματα άριστη αποστράγγιση.

 BLUCHER σιφώνι 300x300 χιλ
 BLUCHER σιφώνι 300x300 χιλ.
 κωδικός 710.403.000  - Costa Navarino

Επιπλέον, η αντίσταση  στη διάβρωση, η αντοχή στις θερμικές και μηχανικές  καταπονήσεις, και οι εξαιρετικές υγειονομικές προδιαγραφές του καναλιού, απαιτούν την ελάχιστη  συντήρηση.
Στην BLÜCHER® τα κανάλια αποστράγγισης κατασκευάζονται απο ανώτερες Ευρωπαικές ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα ενισχυόμενα από τον προσεκτικό σχεδιασμό του προϊόντος,  με αποτέλεσμα:

· Προσδόκιμο ζωής δεκαετιών
· Άριστες ιδιότητες υγιεινής
· Εύκολη εγκατάσταση, που σημαίνει χαμηλά εργατικά έξοδα.
· Πλεονεκτήματα χαμηλού κόστους, λόγω μεγάλου προσδόκιμου ζωής των καναλιών.
· Άριστη δυνατότητα ροής, λόγω εγκάρσιας αλλά και κατά μήκους κλίσης του καναλιού.
Τα κανάλια και οι σχάρες  BLÜCHER®  είναι από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι 100% ανακυκλώσιμα.

 

Brand: