Η εταιρία BLÜCHER στην Ελλάδα

Η εταιρία BLÜCHER ένας παγκόσμιος κατασκευαστής αποχετευτικών συστημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, ιδρυθηκε το 1965 στην Δανία και σήμερα είναι μια διεθνής εταιρία με υποκαταστήματα και αντιπροσώπους παγκοσμίως.

H εταιρία μας αποκλειστικός συνεργάτης της BLÜCHER στην Ελλάδα απο το 2007, προωθεί τα καινοτόμα και πάνω απο όλα κορυφαία ποιοτικά παγκοσμίως, ανοξείδωτα αποχετευτικά προιόντα BLÜCHER.
Τα αποχετευτικά συστήματα BLÜCHER κατασκευάζονται στην Δανία χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους παραγωγής και σύμφωνα με το διεθνές αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης ISO 9001.
Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στο σύνολο από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304 ή για ποιο απαιτητικές εφαρμογές ποιότητας AISI 316L.  Τα παραπάνω υλικά είναι ιδανικά για υψηλής ποιότητας αποχετευτικά συστήματα:

• Αντι-διαβρωτικά και πυρίμαχα
• Υψηλή μηχανική αντοχή
• Μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντα

 BLÜCHER - Επαγγελματικά σιφώνια
Σιφώνια που καλύπτουν οικιακές εφαρμογές ( BLÜCHER - Οικιακά σιφώνια ) όπως λουτρά , έως βαρέως τύπου εφαρμογές  για βιομηχανικές εφαρμογές.

BLÜCHER Αποχετευτικά κανάλια  
Κανάλια που χρησιμοποιουνται σε εμπορικές & βιομηχανικές εφαρμογές ,χωρίς εμφανείς συγκολλήσεις ή γωνίες, για απόλυτη εξασφάλιση αισθητικής & υγιεινής.

BLÜCHER Αποχετευτικοί σωλήνες Europipe
Η μεγαλύτερη ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων & εξαρτημάτων.  Διάμετροι 50, 75, 82, 110, 160, 200 & 250 χιλ. κουμπωτό σύστημα (Push & Fit),  ελαφρού βάρους (1χιλ) για εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση.

Τα αποχετευτικά προϊόντα BLÜCHER διασφαλίζουν :
• Εύκολη & ταχύτατη εγκατάσταση
• Μηδενική συντήρηση
• Καλαίσθητο σχεδιασμό
• Διαχρονική επένδυση

Επιπλέον της μεγάλης τυποποιημένης ποικιλίας προϊόντων η BLÜCHER προσφέρει κατά παραγγελία προϊόντα διασφαλίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε αποχετευτικής ζήτησεως.
Στην BLÜCHER περισσότεροι από 300 υπάλληλοι δημιουργούν έναν ετήσιο τζίρο πλέον των 50 εκ.  Αναπτύσσουμε, παράγουμε και εμπορευόμαστε παγκοσμίως ανώτερης ποιότητας ανοξείδωτες αποχετευτικές λύσεις για τους πελάτες μας ,  στην κατοικία, το εμπόριο, την βιομηχανία αλλά και σε ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.

 

Τα προιόντα BLÜCHER προσφέρουν  αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στην ΚΑΤΟΙΚΙΑ ,  σε  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ  ή ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ εφαρμογές.
Το ελαφρύ σε βάρος κουμπωτό σύστημα, σε συνδυασμό με την απόλυτη πυροπροστασία, καθιστά το BLÜCHER Europipe το δημοφιλέστερο σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων σε έργα, παγκοσμίως. Νοσοκομεία, σχολεία, αεροδρόμια και άλλοι επαγγελματικοί χώροι, είναι από τις πιο συχνές και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.


To εργοστάσιο  της  BLÜCHER  στο  Vildbjerg, στην Δανία

Ο χώρος των τροφίμων, ποτών και στις φαρμοκοβιομηχανίες, εκτιμούν την υγειονομική εξασφάλιση που προσφέρουν τα σιφώνια  BLÜCHER . Η λεία επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα και η υψηλή ροη, αποτρέπει την συσσώρευση μέσα στο αποχετευτικό σύστημα, ενώ παράλληλα ο ανοξείδωτος χάλυβας προσφέρει λύση που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση προσφέροντας την ανώτατη μακρoζωία του συστήματος. Σε ποιότητα aisi 316L ανοξείδωτου χάλυβα, το αποχετευτικό σύστημα προσφέρει ανθεκτική λύση, στην χημική βιομηχανία.Brand: