Γραμμικά κανάλια μπάνιου Waterline

 BLUCHER κανάλι ντους Stockholm
 BLUCHER κανάλι ντους Stockholm

BLÜCHER® DRAIN DESIGN

Κομψές σχάρες μπάνιου, που εκφράζουν  τον χαρακτήρα σας. Σας δίνουν την δυνατότητα να παντρέψετε την επινόηση, την ποιότητα και την κομψότητα, στον χώρο του μπάνιου,  και  να  εκφράσετε  το γούστο σας. Οι κομψές σχάρες έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία από κανάλια για  ντούς,  σε διαστάσεις τετράγωνες  ή τριγωνικές σχάρες.

Η  BLÜCHER®  ιδρύθηκε στην Δανία το 1965 και εχει καταλάβει παγκόσμια ηγετική θέση στην παραγωγή ποιοτικών ανοξείδωτων συστημάτων αποχέτευσης. Σήμερα, η Blücher είναι μια διεθνής εταιρεία με θυγατρικές  σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος Blücher απασχολεί περισσότερους από 350 υπαλλήλους. 

Τα ανοξείδωτα προϊόντα αποστράγγισης  κατασκευάζονται απο την BLÜCHER® στη Δανία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας ISO 9001. 
Επιπλέον, οι πιο καταξιωμένοι οίκοι Πιστοποίησης υλικών & έργων, εγκρίνουν & υιοθετούν την ποιότητα BLÜCHER®  στα ανοξείδωτα αποχετευτικά προϊόντα, παγκοσμίως. Μέσα  την ποικιλία ανοξείδωτων κομψών γραμμικών σχαρών για το ντους ,  η σειρά BLÜCHER® DRAIN DESIGN  προσφέρει οικονομικές λύσεις σε οποιαδήποτε γραμμική αποχετευτική απαίτηση μπάνιου,
 όπως επαγγελματικές κουζίνες ή βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων.

Τα BLÜCHER® DRAIN DESIGN  είναι σχεδιασμένα  για να ενισχύουν το προσωπικό σας  χώρο, το αίσθημα ευεξίας και της εκολίας διατήρησης καλής υγιεινής στο μπάνιο σας. Αυτός είναι ο λόγος που στην BLÜCHER® οι κομψές σχάρες και τα σιφώνια είναι σχεδιασμένα και  κατασκευασμένα από ανοξείδωτο  χάλυβα. Ένα διαχρονικό υλικό που η αισθητική του και η λειτουργικότητά του ανθίσταται την δοκιμασία του χρόνου. Η σωστή εγκατάσταση εξασφαλίζει την ροή.

 BLUCHER κανάλι ντους Tokyo
 BLUCHER κανάλι ντους Tokyo

Η σειρά  κομψών σχαρών BLÜCHER® DRAIN DESIGN  είναι απόλυτα συμβατή με τα τυποποιημένα BLÜCHER® σιφώνια, τα οποία εξυπηρετούν  επιτυχώς την αποστράγγιση των μπάνιων, τα τελευταία   πενήντα χρόνια.

Τα   περισσότερα  από τις τυποποιημένα σιφώνια BLÜCHER®, επιτρέπουν προσαρμογές σε ύψος, κλίση και περιστροφή , για τέλεια εφαρμογή της κομψής σχάρας  BLÜCHER® στο δάπεδο. Οι εγκαταστάσεις των σιφονιών θα πρέπει να γίνονται από εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες υδραυλικούς  και  σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας.  Βεβαιωθείτε ότι  έχετε ενημερώσει τον μηχανικό έργου που θέλετε να τοποθετηθούν τα  σιφώνια, πριν αρχίσει η εγκατάσταση των αποχετευτικών σωλήνων.  Επίσης  ο   εγκαταστάτης  των πλακιδίων μπάνιου, θα ακολουθήσει μια φορά τοποθέτησης που θα αναδείξει  το σχέδιο και την θέση της κομψής  BLÜCHER®  σχάρας. 

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά σχέδια.
Τα προϊόντα BLÜCHER  για την κατοικία περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα  σχεδίων για το  μπάνιο, που κυμαίνονται από  κομψά αποχετευτικά  κανάλια για ντους ,  μοντέρνα τριγωνικά σχέδια ή  κλασικά τετράγωνα,   με ασορτί σχάρες σε έξι διαφορετικά σχέδια: σύγχρονη ΟΣΛΟ, μοντέρνα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, μινιμαλιστική ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, κλασική ΑΘΗΝΑ, οι γραμμές DETROIT και  η δημοφιλής πρακτική καρέ VIENNA, καθώς και το TOKYO για πλακάκι ή μάρμαρο για WATERLINE κανάλια ντους.

H  BLÜCHER  προσφέρει επίσης σιφώνια με κυκλική σχάρα  και κομψά κανάλια  μπάνιου για τελική επιφάνεια δαπέδου απο βινυλίο.  Χάρη στην αποσπώμενη παγίδα νερού, τα σιφώνια ειναι  εύκολο να καθαριστούν.
Για χώρους ή κατοικίες  που χρησιμοποιούνται σπάνια, όπως οι θερινές κατοικίες ή τα υπόγεια, η πολυ-παγίδα νερού προσφέρει μια ασφαλή εναλλακτική λύση για την πρόληψη των λιμναζόντων  νερών και την δημιουργία κακοσμίας, αν η παγίδα νερού στεγνώνει.

Η   BLÜCHER εξασφαλίζει ολοκληρωμένες λύσεις στην αποχέτευση των κτηρίων.

Για μονοκατοικίες και πολυώροφα κτίρια , τα συστήματα αποχέτευσης BLÜCHER από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει  αντοχή  σε βάθος  χρόνου & ευκολία  στον καθαρισμό,   για την εξασφάλιση της απόδοσης των συστημάτων αποχέτευσης και των υδραυλικών εγκαταστάσεων στο κτήριο.

Τα κομψά κανάλια ντους είναι σχεδιασμένα να τοποθετούνται,  είτε στο μέσο του μπάνιου - δωματίου ντούς, είτε παράλληλα με το τοίχο.
Εκεί που συναντούν τον τοίχο μπορεί μέρος της μίας πλευράς να δέχεται το κατακόρυφο πλακάκι για καλύτερη μόνωση,  έτσι ώστε όλες οι πλευρές στην επιφάνεια να δείχνουν ισόπαχες.

 

 

 Η εταιρία  BLÜCHER® είναι αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο  ως  ηγετικός  κατασκευαστής  ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων κατάλληλα  για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Εντός  της  βιομηχανίας τροφίμων  στους   πελάτες μας  περιλαμβάνονται η   Danone και η Nestlé.

Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη  προϊόντων  και της καινοτομίας, συχνά σε συνεργασία με τους Μηχανολόγους   και τους ιδιοκτήτες του έργου, είμαστε στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για τον  σχεδιασμό και την κατασκευή   καλύτερων λύσεων σε οποιοδήποτε εσωτερικό αποστραγγιστικό έργο.

Όλα τα  BLÜCHER®  προϊόντα  κατασκευάζονται στη Δανία σε  state-of-the art εγκαταστάσεις  παραγωγής  που συνδυάζουν  εξελιγμένο ρομποτικό  αυτοματισμό και παράλληλα ειδικευμένων τεχνιτών.

Όλα τα προϊόντα εχουν  δοκιμαστεί πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο για 100% διαρροή  και η παραγωγή είναι πιστοποιημένη κατά  ISO9001 και ISO14001. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand:
Category: