Αρχιτεκτονικά πλέγματα & σχάρες

 Ανοξείδωτο αρχιτεκτονικό πλέγμα ΠΟΣΕΙΔΩΝ
 Ανοξείδωτο αρχιτεκτονικό πλέγμα ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Στην stavrianos , μια μικρομεσαία οικογενειακή μονάδα, θα συναντήσετε κάθετη Παραγωγή. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινώντας με μία ιδέα σας ή ένα μηχανολογικό σχέδιο , μπορούμε να καταλήξουμε σε ενα τελικό προϊόν.  Αυτη ειναι η αρχή, ώστε μέσα απο μία σειρά παραγωγικών διαδικασιών να φθάσουμε στο τελικό ζητούμενο προϊόν σας. Οι διαδικασίες αυτές περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την κοπή απο laser  ή  water jet, την διαμόρφωση tube & sheet bending,  την συγκόλληση, τον ποιοτικό έλεγχο για την τελική παραγωγή.

Ανοξείδωτες αρχιτεκτονικές σχάρες, ένα προϊόν που εμπνέει  αρχιτέκτονες , σχεδιαστές  και  τελικούς χρήστες  με  όραμα.

Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα POSEIDON  του δικτύου Stavrianos,  είναι μια κομψή καινοτόμος λύση για την κάλυψη της θέρμανσης με κανάλια, για την κάλυψη των  αποστραγγιστικών καναλιών, την διακοσμητική κάλυψη  των υπερυψωμένων ή στο δάπεδο αεραγωγών θέρμανσης ψύξης και στην διάστρωση υπερυψωμένων  δαπέδων.  Τα μικρά

Αρχιτεκτονικό πλέγμα-σχάρα POSEIDON, κατοικία Φιλοθέη
Αρχιτεκτονικό πλέγμα-σχάρα POSEIDON, κατοικία Φιλοθέη

κομψά σκισίματα στο αρχιτεκτονικό πλέγμα POSEIDON ,  εξασφαλίζουν την λειτουργικότητα ροής  στην ανοξείδωτη αρχιτεκτονική σχάρα  παράλληλα με την άνεση και την ασφάλεια των χρηστών. Η εταιρία μας κατασκευάζει πιστοποιημένες αρχιτεκτονικές σχάρες  χρησιμοποιώντας Ευρωπαϊκό χάλυβα, ενα υλικό που εγγυάται την αντοχή, την ποιότητα, την διαχρονικότητα  και εγγυάται  την υψηλότερη αισθητική των προϊόντων μας. Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα POSEIDON είναι αξιόπιστα σε όλες τις διακοσμητικές εφαρμογές σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Ανταποκρίνονται στα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα, συνδυάζοντας την σχεδιαστική κομψότητα με την εξαιρετική λειτουργικότητα, γεγονός που καθιστά τα ΠΟΣΕΙΔΩΝ αρχιτεκτονικά πλέγματα  ελκυστικά και  επιτυχημένα. Ως εκ τούτου, αναπτύσσουμε δυναμικά  λύσεις προϊόντων και εφαρμογές, δημιουργώντας παράλληλα  νέα σχέδια  και συστήματα συναρμολόγησης.

Αρχιτεκτονική σχάρα POSEIDON, Μετρό Νομισματοκοπείο
Αρχιτεκτονική σχάρα POSEIDON, Μετρό Νομισματοκοπείο

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας , απο την  σωστή επιλογή των αρχιτεκτονικών ανοξείδωτων πλεγμάτων POSEIDON , του κατάλληλου φινιρίσματος με τον χώρο, εως την τελική φάση εφαρμογής των  υλικών.  Είναι τόσο σημαντικό, επειδή ορισμένα από τα στοιχεία απαιτούν παρέμβαση ήδη στο στάδιο της κατασκευής. Η εως τώρα τεχνική εμπειρία μας , μας επιτρέπει να γνωρίζουμε  καλά τη διαδικασία υλοποίησης του έργου. Εξασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοση των υλικών και   φροντίζουμε για την ποιότητα της αμοιβαίας επικοινωνίας με  τους αρχιτέκτονες, τους επενδυτές  και τους τεχνίτες τοποθέτησης των πλεγμάτων.

Σχάρες δαπέδου

Τα ανοξείδωτα πλέγματα & σχάρες POSEIDON  συνδυάζουν προηγμένη κομψότητα, αισθητική  που απορρέουν απο τον  μοναδικό δυναμικό σχεδιασμό. Τα διαμπέρη τμήματα της σχάρας εξασφαλίζουν  βέλτιστη ροή   και η εφαρμογή υψηλής ποιότητας ανοξείδωτου  χαλύβα   προσφέρει ανθεκτικότητα και εξαιρετική αισθητική. Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα POSEIDON  αποτελούν ιδανικά καλύμματα δαπέδων για  επιδαπέδιους αεραγωγούς .  Το  σφηνοειδές προφίλ της ανοξείδωτης σχάρας  βελτιώνει τη ροή του θερμού ή ψυχρού αέρα και μειώνει

 Ανοξείδωτο πλέγμα τοίχου, Μουσείο Μονάχου
 Ανοξείδωτο πλέγμα τοίχου, Μουσείο Μονάχου

τον κίνδυνο βλάβης στα υποδήματα - ψηλά τακούνια. Είναι ιδανικά για δημόσιους, εμπορικούς και ιδιωτικούς χώρους, όπως: κτίρια κατοικιών, χώρους παραγωγής, γραφεία, αθλητικές εγκαταστάσεις (αίθουσες, πισίνες), εμπορικά κτίρια, εκθεσιακούς χώρους.

 Ανοξείδωτη σχάρα POSEIDON για γυμνά πέλματα
Ανοξείδωτη σχάρα POSEIDON
για γυμνά πέλματα

Αποστράγγιση

Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα POSEIDON , χάρη στην αυξημένη μηχανική τους αντοχή, είναι ιδανικά  για εφαρμογή στην αποστράγγιση εξωτερικά των κτηρίων αλλά και σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους . Επίσης κατάλληλα για κλειστούς χώρους όπως, αίθουσες αγοράς, εργαστήρια, εμπορικά κέντρα , αίθουσες παραγωγής, πλυντήρια αυτοκινήτων και άλλα, όπου είναι απαραίτητη η εφαρμογή οριζόντιων συστημάτων αποστράγγισης νερού

Επένδυση στους τοίχους - wall cladding

Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα POSEIDON  αποτελούν μια λύση η οποία χρησιμοποιείται ευρέως ως επένδυση τοίχων λόγω της υψηλής αισθητικής και της αντοχής τους. Μια αρχιτεκτονική σχάρα μπορεί να καμφθεί ή να παραμείνει άκαμπτη, δίνοντας πολλαπλές δυνατότητες  εσωτερικού σχεδιασμού.

 Apollon Palace Heel grating Poseidon
Apollon Palace Heel grating Poseidon

Μπαλκόνια και στηθαία

Χάρη στην υψηλή αισθητική τους, οι μπαλκονόπορτες και τα μπαλκόνια από μεταλλικά αρχιτεκτονικά πλέγματα POSEIDON   που προτείνονται από την stavrianos  είναι ιδανικά για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές, όπως επαγγελματικοί χώροι, εμπορικά κέντρα, γραφεία, σχολεία και στάδια.

Από τη διαφορετικότητα στη συνοχή

Προσφέροντας ένα ανθεκτικό και λειτουργικό κόσμημα για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική μέσα απο τα  μεταλλικά πλέγματα,    συμβάλλουμε  συγχρόνως  στο σχεδιασμό της συνέπειας. Οι συγκολλημένες ανοξείδωτες σχάρες μας POSEIDON διαμορφώνουν

 POSEIDON Heel grating
 POSEIDON Heel grating

με επιτυχία την εξωτερική και εσωτερική αρχιτεκτονική των εμπορικών κέντρων, των δημόσιων και εμπορικών κτιρίων, των αθλητικών εγκαταστάσεων, των πολυώροφων χώρων στάθμευσης, των σιδηροδρομικών σταθμών και των αεροδρομίων. Η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων εφαρμογών, σχεδίων και διαφορετικών  υλικών εξασφαλίζουν τη διατήρηση της συνέπειας του σχεδιασμού.

Τα προϊόντα Σταυριανός Α.Ε. κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με State-Of-The-Art  μηχανές κοπής μετάλλου, διαμόρφωσης, συγκόλλησης και φινιρίσματος τελικής επιφανείας. Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για την διάβρωση, την ασφάλεια και την υγιεινή.