Αποχετευτικοί ανοξείδωτοι σωλήνες BLÜCHER

 UNILEVER , Ρέντης - Αποχετευτικές σωληνώσεις BLUCHER
 UNILEVER , Ρέντης - Αποχετευτικές σωληνώσεις BLUCHER

Η Blücher διαθέτει την πιο εκτεταμένη γκάμα  αποχετευτικών σωλήνων και εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα. Η εταιρία BLÜCHER® παράγει ε μια ποικιλία διαστάσεων από Ø40 mm έως Ø315 mm σε τυποποιημένα μήκη, που κυμαίνονται από 0,15 m έως 6 m και συμπληρώνεται από ένα πλήρες πρόγραμμα εξαρτημάτων σε καμπύλες , ταφ, μούφες , κ.α. Προϊόντα όπως θυρίδες για πρόσβαση επισκέψεως, ή την παγίδα εμπόδισης πρόσβασης  των

Ανοξείδωτες κουμπωτές (push & fit) αποχετευτικές σωληνώσεις  BLÜCHER
anoxeidoto_taf_BLÜCHER

τρωκτικών, είναι επίσης μέρος αυτής της σειράς. Επιπλέον, η Blücher προσφέρει μια σειρά από εργαλεία, όπως η ηλεκτρικό ή χειροκίνητο κόφτη σωλήνων, για να κόβονται  εύκολα τα  BLÜCHER® Europipe στο χώρο του εργοταξίου.

Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.
Οι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμφανή σημέια , όπως επίσης και κάτω από το έδαφος. Το χαμηλό βάρος σημαίνει ότι οι σωλήνες μπορούν να τοποθετούνται από ένα άτομο και σε συνδυασμό με  το push-fit σύστημα, υλοποιείται η διαδικασία εγακτάστασης σε πολύ γρήγορο πραγματικό χρόνο. Το BLÜCHER® Europipe είναι εύκολο να συνδεθεί σε αποχετεύσεις, κανάλια και άλλες σωληνώσεις χωρίς τη χρήση προσαρμογέων ή συνδέσμους.

 Below ground
 Brochure Below Ground 2014.pdf

Εφαρμογή Σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα  σε όλους τους τομείς

Ανοξείδωτες κουμπωτές (push & fit) αποχετευτικές σωληνώσεις  BLÜCHER
 Αποχετευτικές σωληνώσεις BLUCHER
Ξενοδοχείο Radisson, Βερολίνο

Το BLÜCHER® Europipe σύστημα σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα και τα εξαρτήματα του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για νεόκτιστα όσο και για ανακαινίσεις , αλλά  και για πολλούς άλλους σκοπούς, όπως η αποχέτευση λυμάτων, αποχέτευσης ομβρίων, συστήματα καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα και αποστράγγισης στέγης για κατοικίες, νοσοκομεία, επαγγελματικές κουζίνες,  βιομηχανία τροφίμων και ποτών,  χημική και φαρμακευτική βιομηχανία και για αποχετυετικές  εγκαταστάσεις νερού στα πλοία. Η λεία επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα και η υψηλή ικανότητα ροής εμποδίζει την συσώρευση  εντός του συστήματος σωληνώσεων, το οποίο σημαίνει ότι οι σωλήνες απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Εμφανές ανοξέιδωτο αποχετευτικό σύστημα σωληνώσεων BLUCHER, για ακάθαρτα
 anoxeidotes_apoxeteutikes_
solinoseis_blucher

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανοξείδωτοι σωλήνες    vs     Χυτοσιδήρων
Εξαιρετική εμφάνιση για εξωτερική τοποθέτηση, με πολύ λεπτά μη πορώδη τοιχώματα (1χιλ) που κάνουν εύκολη την ανάρτηση. Κουμπωτό “push & fit” σύστημα που επιτρέπει την ταχύτατη συναρμολόγηση.

Ανοξείδωτοι σωλήνες    vs     Χάλκινων
Εξαιρετική εμφάνιση για εξωτερική τοποθέτηση, “push & fit” σύστημα για στεγανή εγκατάσταση, υγειονομικές προδιαγραφές για χώρους εστίασης.Υψηλή αντοχή σε οξέα.

Ανοξείδωτοι σωλήνες    vs     Πλαστικών
Εξαιρετική εμφάνιση για εξωτερική τοποθέτηση, υψηλή σκληρότητα υλικού που τους καθιστά άθραυστους σε χτυπήματα, άκαυστοι, καθώς και μηδενική κόπωση υλικού στην αποχέτευση ρευστών υψηλής θερμοκρασίας, καθώς και στην μετάδοση πυρκαγιάς μεταξύ ορόφων.

 

 
Αξιόπιστες   Επαφές
Το σύστημα   BLUCHER   Europipe προσφέρει την πληρέστερη ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων και εξαρτημάτων στην αγορά μέσα από τρία   ιδιαίτερα χαρακτηριστικά :

• Ελαφρύ Βάρος , πάχος  τοιχώματος 1,2 χιλ.
• Άκαυστες

Αποχετευτικές σωληνώσεις Blücher, Astir Palace Four Season - Βουλιαγμένη
Αποχετευτικές σωληνώσεις Blücher,
Astir Palace Four Season - Βουλιαγμένη

• Εύκολη Εγκατάσταση

 
Ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη χειρός και εργατικών εγκατάστασης, εξοικονομεί χρήματα σε βάθος χρόνου.

Η εγκατάσταση  του  BLUCHER Europipe κουμπωτού   “push & fit”   αποχετευτικού συστήματος σωληνώσεων, είναι εξαιρετικά εύκολη. Συγκρινόμενο με λύσεις όπως οι μαντεμένιες σωληνώσεις, η BLUCHER Europipe λύση ζυγίζει το 1/3 του βάρους. Συγκρινόμενο με παρεμφερείς πλαστικές εφαρμογές, είναι υλικό ανθεκτικότερο & αισθητικά ανώτερο,  δεν χρειάζεται συγκόλληση, και εχει υγειονομικές προδιαγραφές. Επίσης το BLUCHER Europipe είναι ένα αποχετευτικό σύστημα που απαιτεί ελάχιστα εργατικά κατά την τοποθέτηση και   ετσι μακροπρόθεσμα είναι οικονομικότερο υλικό.

Brand:
Category: