Αποχετευτικές Λύσεις BLÜCHER

Ένα αποδοτικό σύστημα αποχέτευσης.

 Εργοστάσιο BLÜCHER στην Δανία, ανοξείδωτη υδρορροή Ø 315 χιλ
 Εργοστάσιο BLÜCHER στην Δανία,
 ανοξείδωτη υδρορροή Ø 315 χιλ

Το  BLUCHER ® Europipe είναι το ιδανικό σύστημα αποχέτευσης για τα  κτήρια. Το ανοξείδωτο ατσάλι BLUCHER ® Europipe κουμπωτό (push-fit) σύστημα σωληνώσεων προσφέρει στο μελετητή αλλά και στην εγκατάσταση,  μια οικονομικά αποδοτική, πυράντοχη  και φιλική προς το περιβάλλον λύση αποστράγγισης.  Το σύστημα αποτελείται από σωλήνες με διάμετρο  Ø40 mm έως Ø315 mm και συμπληρώνεται από έναν αριθμό  εξαρτημάτων.

 Ανοξείδωτες αποχετευτικές σωληνώσεις BLÜCHER Europipe, σε αρχοντικό στις Σπέτσες
  Κατοικία στις Σπέτσες
με ανοξείδωτες αποχετευτικές
 σωληνώσεις
λυμμάτων ΒLÜCHER Europipe,

 

Το σύστημα  σωληνώσεων push-fit μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση τόσο κάτω από το έδαφος , όσο  και οι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα μπορούν να συνδυαστούν με αποχετεύσεις Blücher για την στέγη, ωστε  να σχηματίσουν ένα πλήρες σύστημα αποστράγγισης για επίπεδες στέγες.

 thessaloniki europipe 750
 Αποχετευτικές σωληνώσεις Φ.110 χιλ.
BLUCHER για όμβρια - Λευκός Πύργος 

 

Διακριτικό και καλαίσθητο, τόσο σε πολυόροφα  κτήρια ιδιατέρου αρχτιτεκτονικού ενδιαφέροντος  σε περίοπτα σημεία (βλ. φωτό Λευκό Πύργο), όσο και βίλλες σε διατηρητέους ιστορικούς οικισμούς

 Sustainability
CUEuroPipeSustainability.pdf

Το σύστημα

Οι σωληνώσεις   BLÜCHER  Europipe  είναι ένα push & fit  (κουμπωτό)  σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών  σωληνώσεων .  Οι σωληνώσεις παράγοντια σε διαμέτρους, Φ 40 – 50 -75 -110 – 160 – 200 – 250 – 315  χιλ. και σε τυποποιημένα μήκη 15 εκ.  εως 6 μέτρα .  Το σύστημα συμπληρώνεται από ένα ευρυ φασμα εξαρτημάτων, όπως καμπύλες, ταφ, κ.α.

 

 

 

 Long & loyal service
Long & loyal service.pdf

 Ανοξείδωτη υδροροή BLUCHER - Τράπεζα Ελλάδος, Πυλέα
Εφαρμογές ανοξείδωτων
σωληνώσεων BLUCHER 

Εμφάνιση

Το σύστημα σωληνώσεων  BLÜCHER  Europipe   προσφέρεται σε τελική επιφάνεια , γαλακτώδες ματ με κρυφούς στεγανοποιητικους δακτύλιους. Υπάρχει η δυνατότητα  η επιφάνεια αυτή να μετατραπεί  σε σατινέ, καθρέπτη, ή να βαφεί σε χρώμα της επιλογής σας. Σε κάθε περίπτωση o ανοξείδωτος χάλυβας το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένο το σύστημα  BLÜCHER  Europipe   είναι σκληρό & ανθεκτικό στην κρούση και δεν διαβρώνεται.

 

Εγκατάσταση

 Εμφανείς σωληνώσεις BLÜCHER Europipe , σε βίλλα στις Σπέτσες
 Λεπτομέρεια απο δίκτυο εμφανών
σωληνώσεων BLÜCHER
 Europipe   

Το κουμπωτό σύστημα  ( push & fit ) του συστήματος BLÜCHER  Europipe     είναι  παραγωγικό  κατά την τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας μια απλή και αξιόποιστη εγκατάσταση. Η ευκολία με την οποία κουμπώνουν και μονώνουν οι ΜΗ   εμφανείς  στεγανοποιητικοί δακτύλιοι, γλυτώνουν εργατικά  σε σύγκριση  με τις παραδοσιακές μεθόδους συγκόλλησης σωλήνων.

 

Ποιότητα

Το  αποχετευτικό σύστημα  BLÜCHER  Europipe   είναι ένα μηχανολογικό προιόν το οποίο κατασκευάζεται στην Δανία, χρησιμοποιόντας τις πιο συγχρονες τεχνολογικά μεθόδους σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο πιστοποιημένο με ISO 9001.

 Η BLÜCHER στον Λευκό Πύργο
 Η BLÜCHER στον Λευκό Πύργο

Διάρκεια ζωής

Το BLÜCHER  Europipe  εχει ένα εξαιρετικό κύκλο ζωής. Ο ανοξείδωτος χάλυβας ουσιαστικά είναι απαλλαγμένος από συντηρήσεις και αυτό ελαχιστοποιεί το κοστος  διατήρησης και επισκευής. Ακόμη και όταν ο κυκλος ζωής του κτηρίου ερθει σε ένα τελος, το σύστημα BLÜCHER  Europipe  εξακολουθεί να  εργάζεται κανονικά  και μπορει να αποσυναρμολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί  σε κάποι άλλο έργο.

 

Βιωσιμότητα

 Η BLÜCHER σε παραδοσιακό σπίτι στην Τήνο
 Η BLÜCHER σε παραδοσιακό σπίτι στην Τήνο

Το σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων  BLÜCHER  Europipe είναι 100% ανακυκλώσιμο, χωρίς απώλεια υλικού. Παρασκευάζεται από πρώτη ύλη που περιλαμβάνει 70% ανακυκλώσιμη ύλη. Διατηρώντας την παραγωγή μέσα στην Ευρωπαική αγορά , μετατρέπει το BLÜCHER  Europipe  σε ένα βιώσιμο υλικό  γιια το   περιβαλλον  και την οικονομία, έχοντας ένα πολύ χαμηλό αποτύπωμα διοξειδίου περίπου 3.47 Co2 για κάθε 1 μέτρο σωλήνα διαμέτρο Φ. 110 χιλ.

 

 Κτήριο στην Θεσσαλονίκη, BLÜCHER ανοξείδωτες υδρορροές
 Κτήριο στην Θεσσαλονίκη, 
BLÜCHER ανοξείδωτες υδρορροές

Εφαρμογές

Οι  ανοξείδωτες σωληνώσεις BLÜCHER  Europipe   είναι ένα ιδανικό αποχετευτικό σύστημα , που εξασφαλίζει κομψή  αρχιτεκτονική  εμφάνιση , τόσο σε εμφανή εξωτερικά σημεία στην πρόσοψη των κτηρίων αλλά και σε εσωτερικούς χώρους, η ακόμη στο υπέδαφος.

 Ανοξείδωτες υδρορροές BLÜCHER
 Ανοξείδωτες υδρορροές BLÜCHER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand: