Ανοξείδωτες Υδροροές BLUCHER

Ανοξείδωτη υδροροή BLUCHER - Τράπεζα Ελλάδος
  Ανοξείδωτη υδροροή BLUCHER  Τράπεζα Ελλάδος

Το ανοξείδωτο  αποχετευτικό σύστημα σωληνώσεων BLUCHER   είναι πιστοποιημένο για ακάθαρτα και όμβρια νερά. Προσφέρεται γιά εμφανή τοποθέτηση, σε επιφάνεια μάτ, σατινέ , καθρέπτη. Έρχεται σε ποιότητα ανοξείδωτου χάλυβα aisi  304 ή 316.

 Ανοξείδωτο ταφ BLUCHER
 Ανοξείδωτο ταφ BLUCHER
ΜΗ εμφανής στεγανοποιητικός δακτύλιος

Το κουμπωτο “push & fit” σύστημα  ανοξείδωτων σωληνώσεων BLUCHER, προσφέρεται για την δημιουργία εμφανών διακοσμητικών δικτύων υδροροών, όπως :
• Συλλέκτες ”χωνί” για εξωτερική συλλογή ομβρίων
• Περιμετρικά κανάλια - ”ντερέδες” αποστράγγισης
• Σιφώνια με χαμηλό ύψος για τοποθέτηση σε μπαλκόνια
• Παγίδευση μονωτικών υλικών (π.χ. ασφαλτική μεμβράνη) με φλάτζα
 
Πού χρησιμοποιείται:
• Στέγες  • Ταράτσες  • Κεραμοσκεπές • Μπαλκόνια

Ευρύ φάσμα εφαρμογών
Το σύστημα "BLÜCHER® Europipe - ανοξείδωτες αποχετευτικές σωληνώσεις" μπορεί να να χρησιμοποιηθεί για εμφανή αρχιτεκτονική εφαρμογή, αλλά και υπό το έδαφος.  Προσφέρει βιώσιμες και οικονομικές λύσεις για την κατοικία, τις επαγγελματικές & βιομηχανικές εφαρμογές και την ναυτιλία.

 roof-drain
 roof-drain

Σε εξωτερικούς χώρους στέγασης οι σωληνώσεις  BLÜCHER® Europipe είναι κατάλληλες για να τονίσουν την πρόσοψη  νέων κτιρίων , αλλά και σε υφιστάμενα κτήρια που εκτελούνται έργα ανακαίνισης. 

Η BLÜCHER® Europipe εξασφαλίζει την σωστή  ροή σε μονοκατοικίες,  αλλά και σε πολυώροφα κτήρια , εσωτερικά ή σε εμφανή σημεία, απο τους πάνω όροφους έως το υπόγειο.
Το σύστημα για να κουμπώνουν οι σωλήνες μεταξύ τους ειναι κουμπώτο push & fit , χωρίς εμφανή αντιαισθητικούς λαστιχένιους δακτύλιους ,οπως σε παλαιότερα συστήματα.

  Υδροροή & ντερές BLUCHER - Κηφισιά
 Υδροροή & ντερές BLUCHER - Κηφισιά

Το μικρό πάχος τοιχώματος των σωλήνων που ειναι 1 χιλ.  τους καθιστά ελαφρείς,  με εύκολη τοποθέτηση,  που  σε συνδυασμό με την εξαιρετική αντίσταση στην φωτιά κάνουν την  BLÜCHER® Europipe  το προτιμώμενο σύστημα αποχετευτικών σωλήνων σε έργα σε όλο τον κόσμο.

Κτήρια ιδιαιτέρου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος , αλλά και επαγγελματικές εφαρμογές όπως νοσοκομεία & αεροδρόμια , συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιστούς πελάτες μας. Οι βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμακευτικών, δίνουν ιδιαίτερη αξία  στην υγιεινή και στην αειφόρο BLÜCHER® Europipe λύση.

Η λεία επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι και η υψηλή ικανότητα ροής αποτρέπουν την συσσώρευση  υλικών στο εσωτερικό του συστήματος σωληνώσεων και ο  ανοξείδωτος χάλυβας παρέχει μια λύση η οποία απαιτεί ένα ελάχιστο συντήρησης και προσφέρει μέγιστη μακροζωία. Στην  ποιότητα χάλυβα AISI 316L το σύστημα σωληνώσεων παρέχει επίσης μια βιώσιμη λύση για την χημική βιομηχανία.

 Ανοξείδωτες υδροροές BLUCHER - Simos Foods, Αγ. Στέφανος
 Ανοξείδωτες υδροροές BLUCHER - Simos Foods, Αγ. Στέφανος

 

 Europipe BLUCHER
 Europipe BLUCHER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand: