Ανοξείδωτα σχαράκια μπάνιου BLÜCHER

 

 anoxeidoto sxaraki BLUCHER σειρά Vienna, boulangerie PAUL
 anoxeidoto sxaraki BLUCHER σειρά Vienna,
boulangerie PAUL Kifissia

Λύσεις για κομψά  σχαράκια  μπάνιου που εκφράζουν  το στυλ σας και σας  δίνουν την ευκαιρία να συνδυάσετε την  εφεύρεση, την ποιότητα και τον σχεδιασμό  σε ένα μπάνιο που αντανακλά την προσωπικότητα σας ,   η  BLÜCHER® DRAIN DESIGN    έρχεται να συμβάλει  με ένα  μεγάλο αριθμό ποικίλων Inox σχαρών και σιφωνιών για το μπάνιο & ντους.
 
Τα προϊόντα BLÜCHER®    είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα απο Inox για να  ενισχύουν το προσωπικό σας στυλ, την αίσθηση  ευεξίας σας και την ευκολία διατήρησης μιας καλής υγιεινής στο μπάνιο σας.

Ανοξείδωτο σχαράκι  BLUCHER , σειρά Κοπενχάγη, Ξενοδοχείο APOLLON Divani Palace, Βουλιαγμένη
 __Ανοξείδωτο σχαράκι BLUCHER,
σειρά Κοπενχάγη, Ξενοδοχείο
ΑPOLLON Divani Palace, Βουλιαγμένη

 

 

 

Αυτός είναι ο λόγος που τα σιφώνια μας  είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Ένα κλασικό υλικό που ξεχωρίζει με την αισθητική του  και την λειτουργική του, στην δοκιμασία του χρόνου. Mία  σωστή εγκατάσταση διευκολύνει και διατηρεί τη ροή του νερού. Η κομψή γραμμή στα Inox σχαράκια μπάνιου BLÜCHER® Drain Design  είναι εντελώς συμβατή  με τα κυρίως ανοξείδωτα σιφώνια , που γιά τα τελευταία 50 χρόνια αποστραγγίζουν αποτελεσματικά τα μπάνια.
 
Τα  περισσότερα από τα βασικά BLÜCHER®  αποχετευτικά Inox  σιφώνια επιτρέπουν προσαρμογές  σε ύψος, στην κλίση και σε περιστροφή , για τέλεια εφαρμογή της Inox αποχετευτικής BLÜCHER® σχάρας  στό δάπεδο του μπάνιου.
Οι εγκαταστάσεις αποστράγγισης δαπέδου μπάνιου & ντους πρέπει πάντα να πραγματοποιούνται  από ένα εξουσιοδοτημένο υδραυλικό σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς κανόνες και κανονισμούς.

Προκειμένου να επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα, συνιστούμε ότι από την πρώτη στιγμή να ενημερώνετε,
α)  τον προμηθευτή σας από όπου θα αγοράσετε τα BLÜCHER® σιφώνια & σχαράκια μπάνιου, για την μελλοντική διαρύθμιση του μπάνιου σας και
β) τον επαγγελματία εγκατάσταση υδραυλικό σας ,  για τις  προσδοκίες  σας ως προς το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα εμφάνισης της Inox σχάρας μπάνιου.

 
Βεβαιωθείτε ότι ο εγκαταστάτης γνωρίζει  την θέση  όπου θέλετε να τοποθετήσετε  την  Inox αποστράγγιση στο δάπεδο του μπάνιου σας , πριν ξεκινήσει η  εγκατάσταση των αποχετευτικών σωληνώσεων στο δάπεδο του μπάνιου σας.
 

Ο υδραυλικός  θα σας προσφέρει τό  συγκεκριμένο inox σχαράκι μπάνιου BLÜCHER®  που θα αντανακλά την  επιλογή σας.
Αντίστοιχα ο πλακάς θα τοποθετήσει τα κεραμικά πλακάκια σε ένα τέτοιο σχηματισμό, ώστε το σχέδιο τους να αναδεικνύει και να συμπληρώνει την επιλογή σας , απο το συγκεκριμένo κομψό BLÜCHER® ανοξείδωτο αποχετευτικόσχαράκι μπάνιου.

Η εταιρία  BLÜCHER® είναι αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο  ως  ηγετικός  κατασκευαστής  ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων κατάλληλα  για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Εντός  της  βιομηχανίας τροφίμων  στους   πελάτες μας  περιλαμβάνονται η   Danone και η Nestlé.

Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη  προϊόντων  και της καινοτομίας, συχνά σε συνεργασία με τους Μηχανολόγους   και τους ιδιοκτήτες του έργου, είμαστε στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για τον  σχεδιασμό και την κατασκευή   καλύτερων λύσεων σε οποιοδήποτε εσωτερικό αποστραγγιστικό έργο.

Όλα τα  BLÜCHER®  προϊόντα  κατασκευάζονται στη Δανία σε  state-of-the art εγκαταστάσεις  παραγωγής  που συνδυάζουν  εξελιγμένο ρομποτικό αυτοματισμό και παράλληλα ειδικευμένων τεχνιτών.

Όλα τα προϊόντα εχουν  δοκιμαστεί πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο για100% διαρροή , και η παραγωγή είναι πιστοποιημένη κατά  ISO9001 και ISO14001. 


Κομψά σχέδια , σε σχαράκια BLUCHER

 

 

 

 

Brand: