Ανοξείδωτα σχαράκια

sxaraki inox Dionyssos
sxaraki inox Dionyssos

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα κλασσικό υλικό που ξεχωρίζει όσον αφορά το σχεδιασμό και την αντοχή του σέ βάθος χρόνου.

Τα πλέον κατάλληλα προϊόντα
Εμεις οι άνθρωποι της stavrianos  δημιουργήσαμε την "Ποσειδών"  μια νέα σειρά προσιτών ανοξείδωτων αποχετευτικών σχαρών.
Μπορείτε να διαλέξετε  από οκτώ Κομψά  διαφορετικά σχέδια,  για να καλύψετε με σχαράκι το ορατό σημείο εγκατάστασης της αποχέτευσης μέσα στο μπάνιο.
Το μπάνιο σας ειναι ο προσωπικός σας χώρος, εκει οπου η λειτουργικότητα  συναντά την αισθητική.

 

 

 

sxaraki inox Dionyssos

inox αποχετευτικά σχαράκια POSEIDON ειναι φτιαγμένα απο το κορυφαίο υλικό, τον ανοξείδωτο χάλυβα.
Η απόλυτη επιλογή υλικού για ευκολο καθαρισμό και σχεδιασμός χωρίς αιχμηρές  γωνίες ή ακμές. Η λεία υγειονομική επιφάνεια αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στο μπάνιο σας.
'Οποιο μοντέλο και εάν διαλέξετε , τα ανοξειδωτα σχαράκια "Ποσειδών"  θα σας εξασφαλίσουν άριστες  συνθήκες υγιεινής όχι μόνο στο ντους και  στην τουαλέτα , αλλά και σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους  όπως βεράντες .
Η επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα έχει  μοναδική λεία επιφάνεια , που εγγυάται την άριστη υγιεινή.
Λόγω  της χαμηλής επιφανειακής τραχύτητας , η βακτηριακή ανάπτυξη είναι σημαντικά μικρότερη από το πλαστικό ή τις επινικελλωμένες επιφάνειες.
Εάν το σχέδιο είναι μια παράμετρος  που απαντάται  σε όλο και περισσότερες πτυχές της ζωής , ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα διαχρονικό κλασικό υλικό που διακρίνεται   στην  δοκιμασία του χρόνου. Μπορείτε να χρησιμοποιείται τα ανοξείδωτα σχαράκια "Ποσειδων" σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Ιδιαίτερη αρχιτεκτονική εμφάνιση  η παρουσία τους σε ενιαία  δωμάτια   λουτρό  &  ντούς,   αποφεύγοντας την δημιουργία  χωρίσματων  στον χώρο του ντους.

 

 

 

 

poseidon inox sxarakia
Athina 120x120 mm

Category: