Ανοξείδωτα γραμμικά κανάλια μπάνιου " POSEIDON "

 POSEIDON linear shower channel
 POSEIDON linear shower channel, σε κατοικία.

 

Τα ανοξείδωτα αποχετευτικά  γραμμικά κανάλια  "Ποσειδών" προσφέρουν ένα σύγχρονο , λειτουργικό και συνάμα μινιμαλιστικό δωμάτιο μπάνιο - ντους. Το ενιαίο λουτρό είναι  μια καινοτόμος αισθητική λύση που έρχεται να ανατρέψει το παραδοσιακό κλειστό  ντούς.

Τα ανοξείδωτα αποστραγγιστικά κανάλια "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" ερχονται να κάνουν  πραγματικότητα ενα συγχρονο & συνάμα κομψό μπάνιο. Απελευθερώνουν  σχεδιαστικά τον προσωπικό σας χώρο που ειναι το μπάνιο, σε ενα ενιαίο δωμάτιο γεμάτο πάθος.
Ακολουθήστε το ενστικτό σας και τις σύγχρονες τάσεις του μέλλοντος, επενδύοντας σε ενα υγειονομικά εργονομικό  ανοξείδωτο κανάλι δαπέδου "ΠΟΣΕΙΔΩΝ".

 

 

Κατά την πρόσφατη ανακαίνιση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΠΑΛΛΑΣ  , σε περισσότερα απο  200 δωμάτια τοποθετήθηκαν ΠΟΣΕΙΔΩΝ κανάλια ντους "Ερμης"

Το αγέρωχο σύμβολο της Θεσσαλονίκης.  

Το Makedonia Palace στέκει από τη δεκαετία του ’70 στην παραλία της πόλης, ένα έμβλημα που σηματοδότησε τη μετάβασή της προ 45 ετών, δίνοντας πνοή στον τουρισμό αλλά και στην αίγλη της Θεσσαλονίκης.

 Παραλία Θεσσαλονίκης, πριν χτιστεί το Μακεδονία Παλλάς
 Παραλία Θεσσαλονίκης, 
πριν χτιστεί το Μακεδονία Παλλάς

1957  -  Στην ωραιότερη θέση, το ωραιότερο κόσμημα    Το Ελληνικό κράτος  συνειδητοποιώντας ότι η τουριστική αξιοποίηση της Βόρειας Ελλάδας ήταν αδύνατη χωρίς ένα μεγάλο και πολυτελές ξενοδοχείο, αποφάσισε να προχωρήσει στην εξεύρεση του ιδανικού χώρου. Όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες συμφώνησαν ότι ο χώρος δεν ήταν άλλος από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

1960  -  Το πρώτο βήμα    Το  Ταμείο Αρωγής και Πρόνοιας του ΟΤΕ (ΤΑΠ-ΟΤΕ) προχώρησε στην αγορά οικοπέδου 10.000 τ.μ. με την υποχρέωση να κατασκευάσει ξενοδοχείο «τύπου Χίλτον εις την αγορασθείσα ταύτην οικοπεδικής έκτασιν». Η μελέτη ανατέθηκε στο τεχνικό γραφείο Δοξιάδη.

1972  -  Το εγκαίνια του νέου συμβόλου της πόλης   Τα έργα κατασκευής του Makedonia Palace ολοκληρώνονται το 1971 και στις 26 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια. Πλέον, το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, ο Λευκός Πύργος, έχει συντροφιά το Makedonia Palace.

 Thessaloniki water front
 Thessaloniki water front

1974  -  Μια ομιλία που έμεινε στην ιστορία  Το Makedonia Palace παραχωρεί το μπαλκόνι του 4ου ορόφου για την ιστορική ομιλία του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές ομιλίες στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, μετά την πτώση της Χούντας στην Ελλάδα.

1985  -  Με ύφος πολιτικό και ιστορικό   Μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου στήνεται η εξέδρα από όπου μίλησε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μία ομιλία που επίσης έχει μείνει στην ιστορία. Τότε ήταν τα χρόνια της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ και μία λαοθάλασσα έχει συγκεντρωθεί στην παραλία της πόλης.

1995  -  Μια απαραίτητη ανακαίνιση   Το πολυτελές ξενοδοχείο διανύει πλέον την Τρίτη δεκαετία του και η ανακαίνισή του κρίνεται πλέον απαραίτητη. Με έναν όρο: να παραμείνει το ιστορικό κτίριο ως έχει στο εξωτερικό του.

 POSEIDON linear channel, Macedonia Palace
POSEIDON linear channel, Macedonia Palace

2013  -  Μία ιδιαίτερη χρονιά   Ιανουάριος 2013. Τα φώτα του ένδοξου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης σβήνουν. Η μοίρα του παραμένει άγνωστη και η πόλη μετράει μία μεγάλη απώλεια στη φιλοξενία. Φεβρουάριος 2013. Το Makedonia Palace περνάει για 1 χρόνο σε εταιρεία ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, ενώ τον επόμενο χρόνο κερδίζει τον διαγωνισμό (με την κοινοπραξία LLC Atlantis Pak) για τα επόμενα 30 χρόνια. «Μια νέα εποχή ξεκινάει για το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης».

2017  -  Το μεγαλόπνοο σχέδιο της αναδημιουργίας  Το σημείο αναφοράς της φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη μπαίνει σε διαδικασία συνολικής ανακαίνισης, με  ολοκλήρωση του έργου τον Μάιο του 2017. Το μεγαλόπνοο σχέδιο της αναδημιουργίας του έχει στόχο να ενισχύσει όχι μόνο τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Οι «υψηλοί» φιλοξενούμενοι   Από τα δωμάτια και το εστιάτοριο του Makedonia Palace έχουν περάσει σπουδαίες προσωπικότητες της Ελλάδας κι όχι μόνο. Εκτός των πολιτικών ανδρών που αναφέρθηκαν, αξίζει να σημειωθεί πως το θρυλικό ξενοδοχείο έχουν περάσει μεγάλοι σταρ όπως η Κατρίν Ντενέβ, η Φέι Ντάναγουεϊ, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, ο Άντονι Κουίν αλλά και ο τρομερός Ντιέγκο Μαραντόνα όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Νάπολι.

Η «Πορφύρα» είναι η ιστορία του γκουρμέ στην πόλη   Στον ένατο όροφο του Makedonia Palace δέσποζε επί χρόνια η «Πορφύρα», ένα από τα πρώτα γκουρμέ εστιατόρια της πόλης. Εκεί δείπνησαν προσωπικότητες, πρίγκιπες, αλλά και σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς. Το όνομά του έλαβε από τις κόκκινες καρέκλες και κουρτίνες, αν και στα σύγχρονα χρόνια παρήκμασε μέχρι που τελικά έκλεισε.

 

Τα ανοξείδωτα αποχετευτικά προιόντα ΠΟΣΕΙΔΩΝ  , ήρθαν να γίνουν μέρος  του Ιστορικου και πολυτελούς ξενοδοχείου Makedonia Palace, σφραγίζοντας περισσότερα απο 200 λουτρά του,   με ποιότητα και κομψότητα. 

H σειρά ανοξείδωτων γραμμικών καναλιών  ΠΟΣΕΙΔΩΝ , σας βοηθάει να μεταμορφώσετε ενα συνηθισμένο μπάνιο , σε ενα προσιτό και πολυτελές ενιαίο δωμάτιο ντους & τουαλέτας.  Το σύστημα  αποχετευτικών  υγειονομικών  καναλιών "Ποσειδών" ,  χαρίζει στο μπάνιο σας άνεση, ασφάλεια  και λειτουργικότητα.  Με τον  ανοξείδωτο χάλυβα, ένα ανώτερο υλικό, τα κανάλια ΠΟΣΕΙΔΩΝ  εγγυώνται απρόσκοπτη και ελεύθερη απο συντηρήσεις, μακροχρόνια λειτουργία του μπάνιου σας.

 kanalia_ntous POSEIDON
 kanalia_ntous.jpg

 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν το ίδιο εύκολα σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής.
Η εγκατάσταση είναι εύκολη, τόσο σε καινούργια έργα, όσο και σε ανακαινίσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ενα κανάλι ΠΟΣΕΙΔΩΝ, μεσα απά μία σειρά διαφορετικών κομψών τελικών επιφανειών.

Διαστάσεις : Πλάτος 6 εκ. - Μήκος 50 εκ. , 70 εκ.,  1.00 μ.   Βάθος :         6 εκ.

Εναλλακτικά, μπορουμε να υλοποιήσουμε ενα δικό σας σχέδιο ή εμβλημα της επιχείρησής σας, δημιουργώντας την δική σας προσωπική σειρά.