Ανοξείδωτα Βιομηχανικά Σιφώνια BLÜCHER

 Επαγγελματικά Σιφώνια BLUCHER, χώρος παραγωγής Everest, Σπάτα
 Επαγγελματικά Σιφώνια BLUCHER,
χώρος παραγωγής Everest, Σπάτα

Τα σιφώνια δαπέδου  BLÜCHER Industrial Drains αποτελούνται  απο ένα βασικό σύστημα, πάνω στο οποίο μπορείτε να προσθέτετε εξαρτήματα, ετσι ωστε να δημιουργείτε το "δικό σας" σιφώνι. Ενα σύστημα σχεδιασμένο να δίνει εναλλακτικούς συνδυασμούς για κάθε σιφώνι      και λύση σε κάθε βιομηχανική αποχετευτική απαίτηση.

  • Εύκολη εγκατάσταση, ρυθμιζόμενο ύψος
  • Λεία επιφάνεια και καλαίσθητη παρουσίαση
  • Καμιά γωνία ή εσοχές εσωτερικά, έτσι δεν ευνοείται η ανάπτυξη των βακτηρiων

 Βιομηχανικό σιφώνι BLUCHER
 Βιομηχανικό σιφώνι BLUCHER

 

 

 

 

Μεγάλη επιλογή σχαρών, κατάλληλες για μεσαία έως βαριά φορτία
Αφαιρούμενη παγίδα νερού με εξαιρετικές ιδιότητες αυτοκαθαρισμού και εύκολη πρόσβαση
Κατάλληλα για όλους τους συνηθισμένους τύπους δαπέδων, π.χ. τσιμέντο, πλακάκια, βιομηχανικά δάπεδα
Εφαρμογές σε :  Επαγγελματικές κουζίνες
Βιομηχανία τροφίμων & ποτών
Χημική & φαρμακευτική βιομηχανία

Η BLÜCHER® είναι επίσης ο πρώτος κατασκευαστής ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων που κατέχει πιστοποίηση HACCP , η οποία  επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα BLÜCHER® εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, όπως απαιτείται από τις προσδοκίες της βιομηχανίας τροφίμων, τη νομοθεσία και τα πρότυπα.

Προδιαγραφές

Υψηλή υγιεινή και δυνατότητα ροής
Πλαίσια κατάλληλα για τσιμεντένια δάπεδα με ή χωρίς πλακάκια, πλαστικά εύκαμπτα δάπεδα και βιομηχανικά δάπεδα
Μεγάλη ποικιλία υγιεινών ανοξείδωτων σχαρών, κατάλληλες για οιοδήποτε φορτίο στην επιφάνεια
Ρυθμιζόμενα σιφώνια, για εύκολη εγκατάσταση
'Αριστες ιδιότητες υγιεινής - Υγιεινός σχεδιασμός χωρίς γωνίες ή εσοχές στο εσωτερικό, εμποδίζοντας την ανάπτυξη βακτηρίων
Άριστο φινίρισμα στην επιφάνεια, χωρίς κολλήματα ή αιχμηρές άκρες
Αφαιρούμενη παγίδα νερού με άριστες ιδιότητες αυτοκαθαρισμού
Μικρή επιφάνεια συγκράτησης νερού, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη βακτηρίων.
Συμπαγή  πλαίσια. Για μεγιστοποίηση της αντοχής η εσοχή που δημιουργείται από το περιμετρικό πλαίσιο ενισχύεται με συνθετικήγέμιση, εξασφαλίζοντας επίσης υγιεινομικό σχεδιασμό
Το ύψος του περιμετρικού πλαισίου είναι 20 χιλ. επιτρέποντας την τοποθέτηση σε όλα τα είδη πλακιδίων

Χαρακτηριστικά Φίλτρων

Επαγγελματικά ανοξείδωτα σιφώνια BLUCHER
Επαγγελματικά ανοξείδωτα σιφώνια BLUCHER

Καλαθάκι φίλτρο και καλαθάκι συλλογής άμμου
Καλαθάκια απλά ή για συλλογή άμμου με περιστρεφόμενο χερούλι, μπορούν να αφαιρεθούν για καθαρισμό, χωρίς να υπάρχει επαφή με τη βρώμα.
Με το νέο χαμηλό φίλτρο καλαθάκι, χαμηλού ύψους τα σιφώνια μπορούν να εξοπλισθούν ταυτόχρονα με παγίδα νερού και φίλτρο καλαθάκι.

Ανοξείδωτο στρογγυλό σιφώνι BLUCHER
Ανοξείδωτο στρογγυλό σιφώνι BLUCHER

Υγιεινή
Ο προσεκτικός σχεδιασμός των επαγγελματικών και Βιομηχανικών σιφωνιών BLÜCHER® χωρίς γωνίες και κοιλότητες στο εσωτερικό σε συνδυασμό με την απόλυτα λεία επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα αποτρέπει τα μπλοκαρίσματα και την ανάπτυξη βακτήριων.
     
Tα σιφώνια BLÜCHER® είναι τα μόνα στον ανταγωνισμό που :
Α) δοκιμάζονται όλα  για διαρροή και
Β)  η επιφάνεια του μετάλου εχει προστατευθεί κατά της διάβρωσης με την μέθοδο της παθητικοποίησης (passivation).
     
Τα  BLÜCHER® ανοξείδωτα αποχετευτικά σιφώνια δεν επηρεάζονται από ταχείες μεταβολές της θερμοκρασίας, για παράδειγμα  καθαρισμός του χώρου με ζεστό νερό και  ξέπλυμα με κρύο νερό.
Αξεσουάρ όπως η αφαιρούμενη παγίδα σιφωνισμού και  καλάθια συγκράτησης στερέων , καθιστούν ευκολότερο τον καθαρισμό. Για την  βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, ή BLÜCHER® προσφέρει έναν ειδικό τύπο  φίλτρο-καλάθι  με τρύπες max. Φ6 mm.
Πλήρης σειρά εξαρτημάτων, για την δημιουργία επαγγελματικών σιφωνιών.
Το σύστημα αποχέτευσης BLÜCHER® είναι μια σπονδυλωτή σειρά προϊόντων που επιτρέπουν πολυάριθμους δυνατούς συνδυασμούς και μια λύση για οποιαδήποτε απαίτηση αποχέτευσης. Από μικρά σημεία αποχετεύσης σε τουαλέτες και ντους, έως σε μεγάλες βιομηχανικές αποχετεύσεις και κανάλια στις περιοχές παραγωγής, με σχάρες για κάθε τύπο κατηγορίας φορτίου και με ένα σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων push-fit για εμφανή εγακτάσταση ή κάτω από το έδαφος.

Προσαρμοσμένες λύσεις
Η κατασκευή των εξατομικευμένων προϊόντων αποχέτευσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φυσικής παραγωγής μας, εξασφαλίζοντας την ίδιας υψηλής ποιότητας σε μη τυποποιημένα προϊόντα και σύντομους χρόνους παράδοσης.

Ανοξείδωτα σιφώνια εν κενώ BLUCHER, χώρος παραγωγής φαρμάκων SPECIFAR - Οινόφυτα
Ανοξείδωτα
σιφώνια εν κενώ
BLUCHER, χώρος παραγωγής
φαρμάκων
SPECIFAR - Οινόφυτα

Λειτουργική αξιοπιστία
Για να εγκαταστήσετε την σωστή αποστράγγιση, η αρχική  εγκατάσταση  μπορεί να έιναι ακριβή , ωστόσο αποσβένεται  σε βάθος χρόνου  λειτουργίας. Αντίθετα ενα "φθηνό" αποχετευτικό ΄συστημα, μετατρέπεται σε πολλαπλάσια ακριβότερο της BLÜCHER®,  εαν απαιτηθεί να σταματήσει η παραγωγή, να απομακρυνθεί ο εξοπλισμός , ώστε να  κοπούν τα δάπεδα σκυροδέματος και να γίνει η αποκατάσταση. Η πλειονότητα των αποχετευτικών  είναι εγκατεστημένα στο έδαφος ή κάτω από μια πλάκα. Τυχόν λάθη κατά την αρχική εγκατάσταση , καθιστούν την επισκευή  πολύ δαπανηρή.
Με τα επαγγελματικά σιφώνια BLÜCHER® η εγκατάσταση του συστήματος είναι εύκολη και το ανοξείδωτο ατσάλι του αποχετευτικού συστήματος  θα διαρκέσει για δεκαετίες χωρίς δαπανηρή συντήρηση.

Παράδοση - Βεβαιότητα
Για το συντονισμό του κάθε μεγάλου έργου κατασκευής, η έγκαιρη παράδοση των διαφόρων εξαρτημάτων  είναι ζωτικής σημασίας. Στην Blücher είμαστε αφοσιωμένοι  να κάνουμε τις σωστές παραδόσεις στην ώρα τους σε όλο τον κόσμο,  από τις κεντρικές αποθήκες μας καθώς και από τα τοπικά αποθέματα.

Υπηρεσίες
Στην Blücher παρέχουμε στους πελάτες μας  μια ευέλικτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, και  κάνουμε την επιχειρηματική συναλλαγή  με εμάς εύκολη. Έμπειροι μηχανικοί μας κατέχουν σημαντική τεχνογνωσία στο σχεδιασμό αποχετευτικών λύσεων καθώς και την παροχή τεχνικών συμβουλών μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού του έργου έως η επαγγελματική εγκατάσταση στο χώρο έχει ολοκληρωθεί.

 

 

Brand:
Category: