Ανοξείδωτα Αποχετευτικά Κανάλια BLÜCHER, με παγίδα

Κανάλια με Δανέζικη φιλοσοφία  ( & ποιότητα ) !
 
Η Blücher ιδρύθηκε στην Δανία το 1965 και εχει καταλάβει ηγετική θέση στην παραγωγή ποιοτικών ανοξείδωτων συστημάτων αποχέτευσης. Σήμερα, η Blücher είναι μια διεθνής εταιρεία με θυγατρικές  σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος Blücher απασχολεί περισσότερους από 350 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Οι πελάτες μας σε όλο τον Κόσμο εκτιμούν την μοναδική τεχνογνωσία μας και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα. Μέσα από την ποιότητα που προσφέρουν τα αποχετευτικά κανάλια BLÜCHER®    από ανοξείδωτο χάλυβα και τις λύσεις αποστράγγισης που οδηγούν τα λύματα μακριά, η Blücher έχει δεσμευτεί στην υπόσχεση διατήρησης της ροής.
 

Ανοξείδωτο υγεινομικό κανάλι BLUCHER με ανοξείδωτη σχάρα BLUCHER τύπου Mesh grating και αφαιρούμενο καλαθάκι συγκράτησης στερεών
Ανοξείδωτο υγεινομικό κανάλι
BLUCHER με ανοξείδωτη
σχάρα BLUCHER
τύπου Mesh grating
και αφαιρούμενο καλαθάκι
συγκράτησης στερεών

Τα προϊόντα αποστράγγισης  κατασκευάζονται απο την BLÜCHER® στη Δανία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας ISO 9001. Επιπλέον, οι πιο καταξιωμένοι οίκοι Πιστοποίησης, εγκρίνουν & υιοθετούν την ποιότητα BLÜCHER® στα ανοξείδωτα αποχετευτικά προϊόντα, παγκοσμίως. Με την ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών καναλιών, η σειρά BLUCHER Channel προσφέρει οικονομικές λύσεις σε οποιαδήποτε γραμμική αποχετευτική απαίτηση, όπως επαγγελματικές κουζίνες ή βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων.
 
Tα τυποποιημένα BLÜCHER® κανάλια με κλίση,  περιλαμβάνουν αποχετευτικά κανάλια και κανάλια σχισμής για όλες τις εφαρμογές και για όλους τους τύπους δαπέδων π.χ. τσιμέντο, πλακάκια, πλαστικό δάπεδο & βιομηχανικό δάπεδο.
 Είναι διαθέσιμα σε μήκη από 1 μέτρο έως 17 μέτρα και έως τέσσερα τυποποιημένα πλάτη.
Kάθε τυποποιημένο κανάλι προσφέρεται με διαφορετικούς τύπους τυποποιημένων σχαρών, κατάλληλες για βάρη φορτίων απο 1350Kg έως 8400Kg.

Η BLÜCHER® είναι επίσης ο πρώτος κατασκευαστής ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων που κατέχει πιστοποίηση HACCP , η οποία  επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα BLÜCHER® εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, όπως απαιτείται από τις προσδοκίες της βιομηχανίας τροφίμων, τη νομοθεσία και τα πρότυπα.

Tα BLÜCHER® τυποποιημένα κανάλια, παράγονται απο ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304/EN 1.4301.

 

Τεχνικός Κατάλογος Καναλιών BLÜCHER® CUChannelStandardCatalogue.pdf

Ανοξείδωτο κανάλι BLUCHER με βαρέος τύπου χυτή σχάρα Hygienic και ανοξείδωτο Βιομ/μο σιφώνι BLUCHER
Ανοξείδωτο κανάλι BLUCHER
με βαρέος τύπου χυτή σχάρα Hygienic
και ανοξείδωτο Βιομ/μο σιφώνι BLUCHER

Για να επιλέξετε ένα κανάλι από την τυποποιημένη ποικιλία είναι εύκολο. Προσδιορίσετε τον κωδικό του ζητούμενου καναλιού περιλαμβανομένης και της σχάρας. Kατόπιν επιλέγετε το τμήμα κάτω απο το καναλι (lower part) και τα αξεσουάρ χρησιμοποιόντας τα διαγράμματα.
 
 • Εκτός και εάν αλλιώς δηλωθεί, το τυποποιημένο κανάλι ειναι φτιαγμένο από υλικό AISI 304 (υλικό Νο 1.4301). Εάν ζητηθεί τα κανάλια και οι περισσότερες σχάρες και αξεσουάρ μπορούν να κατασκευασθούν και από AISI 316L.
 
 • Οι τελικές επιφάνειες όλων των ανοξείδωτων αποχετευτικών καναλιών είναι επεξεργασμένες με την μέθοδο της παθητικοποίσης (passivation), διαδικασία που αναδημιουργεί την μεμβράνη που καλύπτει τον ανοξείδωτο χάλυβα και εξασφαλίζει την καθαρή υγιεινομική συμπεριφορά στήν τελική επιφάνεια, σε βάθος χρόνου.
 
 • Τα κανάλια που εγκιβωτίζονται στο δάπεδο , ειναι κατασκευασμένα απο λαμαρίνα πάχους 2χιλ., εξαφαλίζοντας ότι το κανάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί όπου υπάρχουν μεγάλα φορτία στην επιφάνεια.
 
 • Εχουν εξαιρετική ροή και ιδιότητες αυτοκαθαρισμού
 
 • Δεν σχηματίζουν εσωτερικά καμιά γωνία ή εσοχές , έτσι δεν ευνοείται η ανάπτυξη των βακτήριων και εμπίπτουν στις απαιτήσεις HACCP.

 

Αφαιρούμενη παγίδα σιφωνισμού BLUCHER , για εύκολο καθαρισμό του καναλιού
Αφαιρούμενη παγίδα
σιφωνισμού BLUCHER
για εύκολο καθαρισμό του καναλιού

• Εύκολη η οπτική επιθεώρηση.

duLac Hotel, Ioannina - BLÜCHER channel drain
duLac Hotel, Ioannina - BLÜCHER channel drain

 • Υψηλό επίπεδο σταθερότητος και αντίσταση στην παραμόρφωση , όταν εκτεθούν σε βαριά φορτία
 
 • Tα κανάλια ειναι συμβατά με την σειρά επαγγελματικών σιφωνιών BLUCHER Industrial και με την σειρά BLUCHER Domestic,  οικιακά σιφώνια για το δαπέδο.

Αγκυρώσεις
 
Τα αγκύρια που είναι τοποθετημένα κάθε 500 χιλ. κατά μήκος των τοιχωμάτων του καναλιού,  θα πρέπει να καμφθούν ώστε να σχηματίσουν 90° , για να διευκολυνθεί  η στήριξη στο τσιμέντο.
Τα αγκύρια γενικώς ειναι κατάλληλα σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει υπερβολικό βάρος ή θερμικά φορτία (π.χ. μεσαία βιομηχανία), ενώ βάσεις ρυθμίσεως ύψους μπορούν να προστεθούν στα αγκύρια.

Σημείο αναμονής για την τοποθέτηση των  σχαρών
 
• Στο κανάλι υπάρχει κάθετη εσοχή βάθους 26 χιλ. το οποίο διασφαλίζει ότι οι σχάρες των 25 χιλ. δεν θα εξέχουν του καναλιού.
 
• Οριζόντιο πλάτος 15 χιλ. διασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετή στήριξη για τους διάφορους τύπους σχαρών. Όμως η διατήρηση αυτού του πλάτους στο ελάχιστο είναι σημαντικό για υγειονομικούς λόγους έτσι ώστε να αποκλειστεί η ανάπτυξη βακτήριων στην οριζόντια επιφάνεια.

Υγειονομικό κανάλι BLUCHER με σχάρα τύπου ladder
Υγειονομικό κανάλι BLUCHER με σχάρα τύπου ladder

Εγκάρσιες μπάρες
 
• Κάθε 1 μέτρο τοποθετούνται εγκάρσιες λάμες 20x8 χιλ. έτσι ώστε να εξασφαλίζονται τα κατάλληλα ανοίγματα για τις σχάρες.
• Στα κανάλια με σχισμή τοποθετείται στρογγυλή ράβδος 8 χιλ. κάθε 500 χιλ.
Οι κάθετες μπάρες ενισχύουν το κανάλι και εξασφαλίζουν ότι κατά την σκυρόδεση δεν πιέζονται τα τοιχώματα.

Κλίση  κατά μήκος
• Στα κανάλια με σχισμή η κλίση - βύθιση κατά μήκος  είναι 0.5 - 0.6%. Για όλα τα άλλα κανάλια η κλίση  είναι 1%.
 
Κλίση  σε τομή
• Μαζί με την κατά μήκος κλίση , η κλίση  σε τομή εξασφαλίζει ότι τα λύμματα και τα στερεά κατευθύνονται στην έξοδο χωρίς να αφήνουν στερεά. Η κλίση σε τομή αντιστοιχεί σε γωνία κλίσης 130° στα κανάλια σχισμής και 150-170° για όλους τους άλλους τύπους καναλιών.

 

 

 

Φλαντζωτή ένωση
• Τα καναλιά με ολικό μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων, φτιάχνονται με δύο ή τρεις τομές, που μπορούν να ενωθούν μαζί με τις φλάντζες,
Αυτές οι φλάντζες έχουν πάχος 5 χιλ. και φέρουν ανάμεσα τους μια μεμβράνη από EPDM υλικό πάχους 2 χιλ.

• Οι φλάντζες σφίγγονται μεταξύ τους (30 Nm) με βίδες Μ 8 χιλ.
 
• Μετά την ένωση, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσει υπολλείμματα EPDM από το εσωτερικό του καναλιού. Περίπου 2 χιλ. της μεμβράνης θα παραμείνει ορατή, αφού γίνει η ένωση. Κάθε φλάντζα προεξέχει 34 χιλ. από τον πυθμένα του καναλιού.

 Σχάρα BLUCHER τύπου Heel grating Σταθμός Μετρό Νομισματοκοπείο
 Σχάρα BLUCHER τύπου Heel grating Σταθμός Μετρό Νομισματοκοπείο

Κάθετη ή οριζόντιος έξοδος
 
• Τα κανάλια προσφέρονται είτε με απλή κάθετη έξοδο, είτε με οριζόντιο κουτι που προστίθεται στο κάτω μέρος. Η εξοδος συνδέεται κατευθείαν στο δίκτυο σωληνώσεων ή μέσα σε ένα ρυθμιζόμενο τμήμα υπό του καναλιού. Η διάμετρος της εξόδου ρυθμίζει το μέγεθος και τον τύπο των διαθέσιμων παγίδων σιφωνισμού ή καλαθάκια φίλτρων ή καλαθάκια συλλογής άμμου.
 

Χώρος αποδυτηρίων - ντους, ανοξείδωτη σχάρα BLUCHER τύπου shower
Χώρος αποδυτηρίων - ντους,
ανοξείδωτη σχάρα BLUCHER τύπου shower

Tα περισσότερα τυποποιημένα κανάλια είναι σε παρακαταθήκη με άμεση παράδοση.

Κανάλια BLÜCHER®  =  Ισχυρά προϊόντα
 
Τα αποχετευτικά κανάλια  παράγονται από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304 ή προαιρετικά AISI 316L. Το υλικό αυτό σε συνδυασμό με την απαράμιλη ποιότητα κατασκευής BLÜCHER® προσδίδει στα συστήματα αποστράγγισης BLÜCHER® τις παρακάτω ιδιότητες υψηλής ποιότητας:
· Ανθεκτικά στη φωτιά
· Υψηλή αντοχή - χαμηλό βάρος
· Φιλικά προς το περιβάλλον
Επιπλέον, η αντίσταση  στη διάβρωση, η αντοχή στις θερμικές και μηχανικές  καταπονήσεις, και οι εξαιρετικές υγειονομικές προδιαγραφές του καναλιού, απαιτούν την ελάχιστη  συντήρηση.

Στην BLÜCHER® τα κανάλια αποστράγγισης κατασκευάζονται απο ανώτερες Ευρωπαικές ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα ενισχυόμενα από τον προσεκτικό σχεδιασμό του προϊόντος,  με αποτέλεσμα:

· Προσδόκιμο ζωής δεκαετιών
· Άριστες ιδιότητες υγιεινής
· Εύκολη εγκατάσταση, που σημαίνει χαμηλά εργατικά έξοδα.
· Πλεονεκτήματα χαμηλού κόστους, λόγω μεγάλου προσδόκιμου ζωής των καναλιών.
· Άριστη δυνατότητα ροής, λόγω εγκάρσιας αλλά και κατά μήκους κλίσης του καναλιού.

Όλα τα προϊόντα BLÜCHER® εχουν υποστέι παθητικοποίηση (passivation process) , προκειμένου να ενισχυθεί η φυσική τους αντοχή στη διάβρωση, ενω παράλληλα παρέχουν μια εντυπωσιακή ομοιόμορφη ασημένια (mattsilver) τελική επιφάνεια.
Όλα τα BLÜCHER® κανάλια & σχάρες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι 100% ανακυκλώσιμα.

 

 

Κανάλια BLUCHER, χώρος παραγωγής Goody's
Κανάλια BLUCHER, χώρος παραγωγής Goody's

Υγειονομικό κανάλι BLUCHER, με ανοξείδωτη σχάρα τύπου mesh grating
Υγειονομικό κανάλι BLUCHER
με ανοξείδωτη σχάρα τύπου mesh gratingBrand:
Category: