Ανοξείδωτα αποχετευτικά κανάλια

 


 Poseidon_10m_custom_made_channel_
milk_factory_DELTA

Custom made αποχετευτικά κανάλια "Ποσειδών" στην Βιομηχανία Γάλακτος ΔΕΛΤΑ

Το 1952 ο Αριστείδης Δασκαλόπουλος ιδρύει στην Αθήνα την ΔΕΛΤΑ, μια οικογενειακή επιχείρηση με 20 υπαλλήλους και 10 αυτοκίνητα που μοιράζουν γάλα και γιαούρτι.  Το 1965 η ΔΕΛΤΑ μεταφέρεται στην περιοχή των σημερινών εγκαταστάσεων του Ταύρου και εκεί εγκαθίσταται η μονάδα παστερίωσης του γάλακτος σε πλαστικά μπουκάλια που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εποχής.  Το 1987 η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας τη χάρτινη συσκευασία για το Φρέσκο Γάλα, και εφαρμόζει πρώτη στην Ελλάδα την ομογενοποίηση.

Εργοστάσιο Γιαούρτης  ΔΕΛΤΑ στον Αγ. Στέφανο Αττικής


 Poseidon_custom_made_channel_
horizontal_exit_100mm

Ιδρύθηκε  το 1994 σε μια έκταση 135 στρεμμάτων . Είναι πλήρες αυτοματοποιημένο, διαθέτει άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και παράγει προϊόντα  υψηλών προδιαγραφών. Το εργοστάσιο  διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες βιολογικού καθαρισμού και είναι η πρώτη στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, στην οποία απενεμήθη το Διεθνές Πιστοποιητικό Ποιότητας ISΟ 9001. Στο εργοστάσιο απασχολούνται 290 άτομα, από τα οποία το 90% είναι ειδικευμένα.

 Ανοξείδωτα_κανάλια_ΠΟΣΕΙΔΩΝ_Βιομηχανία_Γάλατκος_ΔΕΛΤΑ_Αγ.Στέφανος
 Ανοξείδωτα_κανάλια_ΠΟΣΕΙΔΩΝ_
Βιομηχανία_Γάλακτος_ΔΕΛΤΑ_Αγ.Στέφανος

To 2016 άρχισαν οι εργασίες επέκτασης του εργοστασίου για την μεταφορά της μονάδος γάλακτος από το εργοστάσιο του Ταύρου. Η εταιρία Σταυριανος ΑΕ  κατασκεύασε και προμήθευσε τα costum made για τις ανάγκες της νέας μονάδος, ανοξείδωτα αποχετευτικά κανάλια και σιφώνια. Η κατασκευή των παραπάνω tailor made  ανοξείδωτων αποχετευτικών καναλιών "POSEIDON"  έγινε στο εργοστάσιο της στο Αιγαλεω , σύμφωνα με τα  τεχνικά σχέδια  και προδιαγραφές της ΔΕΛΤΑ 

Τα ανοξείδωτα αποχετευτικά κανάλια "Ποσειδών", συμβάλουν στην παραγωγή

 Ανοξείδωτα_σιφώνια_ΠΟΣΕΙΔΩΝ_με _καμπάνα_Βιομηχανία_γάλακτος_ΔΕΛΤΑ
 Ανοξείδωτα_σιφώνια_ΠΟΣΕΙΔΩΝ_με _καμπάνα_
Βιομηχανία_γάλακτος_ΔΕΛΤΑ

γαστρονομικών γεύσεων  σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως στα Γαλλικά αρτοποιεία  και  pâtisserie  PAUL Maison de Qualité   και  " Ηπειρώτισσα "  στα  Νότια  Προάστια.

Στο PAUL  η αγάπη για το ψωμί κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες. Το 1950 και μετά την εξαγορά μίας εταιρίας μπισκότων, φτιάχτηκε το πρώτο κατάστημα PAUL  στη Λιλ. Ο κ. Φρανσίς Ολντέρ ήταν ο πρώτος που έφερε τους φούρνους μπροστά, ώστε ο πελάτης να αποκτήσει οπτική πρόσβαση σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Σήμερα λειτουργούν περίπου 480 καταστήματα στη Γαλλία, τα 99 στο Παρίσι, ενώ PAUL  υπάρχουν και σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο ! Όλα τα PAUL  χρησιμοποιούν δικά τους άλευρα από δικούς τους παραγωγούς που καλλιεργούν αποκλειστικά τις ποικιλίες της αλυσίδας.

 

Σε όλη την  Γαλλία ,  αλλά και σε  ιστορικές γειτονιές όπως η περιοχή γύρω απο τήν  Βασιλική της Μονμάρτης  , ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε οτι παίρνετε μια αυθεντική baguette και όχι ενα μειωμένο σε κόστος κατεψυγμένο ψωμί , ειναι να αναζητήσετε την λέξη boulanger ή boulangerie στην πρόσοψη του καταστήματος που σημαίνει ότι το ψωμί παρασκευάζεται στον χώρο του αρτοποιείου.

Το 2010 έγινε η πρώτη γνωριμία της boulangerie PAUL  με το Ελληνικό κοινό, με το πρώτο κατάστημα που λειτούργησε στο κέντρο της Αθήνας,

 POSEIDON_bell_trap_drain
 POSEIDON_bell_trap_drain

στην οδό Πανεπιστήμιου. Όλα τα καταστήματα PAUL σχεδιάζονται στη Γαλλία. Το σχεδιαστικό τμήμα της κατασκευάστριας εταιρίας διαθέτει ζωγράφο, ο οποίος πρώτα αφού δει τον χώρο, ζωγραφίζει το κατάστημα στο χέρι και μετά γίνονται τα σχεδία, πάντα προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας.

Στο PAUL  Γλυφάδας κυριαρχεί το παλιό Γαλλικό στιλ, το φλαμανδικό ύφος. Τα έπιπλα στην πλειοψηφία τους είναι αντίκες από την προσωπική συλλογή του κ. Ολντερ, o όποιος είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες στον κόσμο. Τις συλλέγει, τις επιδιορθώνει και μετά τις δίνει στα μαγαζιά του ώστε το καθένα να έχει το δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο ύφος. Ακόμα και οι πινάκες είναι αναπαραγωγές έργων τέχνης, ενώ συνολικά όλο το concept βασίζεται σε γαλλικό αρτοποιείο, στο παλιό φλαμανδικό σπίτι με πατάρι και ξύλινα δοκάρια στην οροφή .

 Ανοξείδωτο κανάλι Ποσειδών, στην Βιομηχανία Baker Master
 Ανοξείδωτο κανάλι Ποσειδών, στην Βιομηχανία Baker Master

Αναμφισβήτητα ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες μας , με τους ανθρώπους να καταφεύγουν σε σνακ, αντί να καθίσουν σε ένα γεύμα. Όμως μπορείτε να αναζητήσετε τήν ποιότητα στά καλά αρτοποιεία , εκεί όπου φτιάχνουν αυθεντικές μπαγκέτες μέ μόνο τέσσερα συστατικά ( αλεύρι , νερό, μαγιά , αλάτι) και χωρίς πρόσθετα.

Στις εγκαταστάσεις μας μπορούμε να υποστηρίξουμε οιαδήποτε  εφαρμογή απο ανοξείδωτο χάλυβα, σε Βιομηχανίες τροφίμων , όπως το εργοστάσιο Baker Master που δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής με εξειδίκευση στον τομέα παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης    παρασκευής σφολιατοειδών.