Ανθρωποθυρίδες

Ανθρωποθυρίδα πισίνας , με μηχανική στήριξη
Ανθρωποθυρίδα πισίνας ,
με μηχανική στήριξη

Οι ανθρωποθυρίδες και τα φρεάτια δαπέδου "Ποσειδών", απο ανοξείδωτο ή γαλβανισμένο χάλυβα ειναι αποτέλεσμα της πολυετούς τεχνογνωσίας της stavrianos sa.
Η πάνω από 50 ετών εμπειρία της εταιρίας Σταυριανός στον χάλυβα, μας δινει την δυνατότητα να αφουγγραζόμαστε τις εξελίξεις της Ευρωπαικής αγοράς  αλλά και των πελατών μας , στις ζητήσεις τους για ανοιγόμενες επιγεμιζόμενες ανθρωποθυρίδες δαπέδου υποβοηθούμενες υδραυλικά. Μπορεί ο

Ανοξείδωτη επιγεμιζόμενη Ανθρωποθυρίδα ΠΟΣΕΙΔΩΝ με υδραυλική υποστήριξη
Ανοξείδωτη επιγεμιζόμενη Ανθρωποθυρίδα
ΠΟΣΕΙΔΩΝ
με υδραυλική υποστήριξη

Μηχανικός, ο εργοταξιάρχης ή ο τελικός χρήστης  να έχουν διαφορετική προοπτική, όταν επιλέγουν το σημείο τοπoθέτησης τους στο έργο, ή το μοντέλλο του φρεατίου. Όμως όλοι έχουν κοινό σημείο αναφοράς, την επιλογή σε κατάλληλα καλύμματα πρόσβασης και  ανθρωποθυρίδες.
Η ποιότητα αυτή είναι η Στιβαρότης του Φρεατίου, ή Αισθητική παρουσίαση της ανθρωποθυρίδας, η ανταγωνιστική τιμή των Καλυμμάτων πρόσβασης & Ανθρωποθυρίδων "Ποσειδών" και τέλος η ποιότητα που διαφαλίζει η Πιστοποίησή μας.

 

Παράλληλα η αφοσίωσή μας στην "Έρευνα και Ανάπτυξη" είναι μία συνεχής διαδικασία που μας κατατάσει  στην κορυφή της αγοράς και εχει ως μοχλό πίεσης τις καθημερινές ανάγκες των

Επιγεμιζόμενες γαλβανιζέ ανθρωποθυρίδες ΠΟΣΕΙΔΩΝ 40Τ, Astir Palace
Επιγεμιζόμενες γαλβανιζέ
ανθρωποθυρίδες ΠΟΣΕΙΔΩΝ 40Τ,
Astir Palace

πελατών μας, στην εξέρευση του απόλυτου Φρεατίου και Ανθρωποθυρίδας. Οι ανοξείδωτες ανθρωποθυρίδες   "Ποσειδών"  κατασκευάζονται με υψηλή τεχνογνωσία, μία εγγύηση σε βάθος χρόνου, για  προιόντα ανώτερης ποιότητος.
Οι  ανθρωποθυρίδες επισκέψεως  «Ποσειδών» , είναι καινοτόμες σε σχεδιασμό  και εφαρμογή. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογικά διαδικασίες, ικανές  να ικανοποιήσουν  απαιτήσεις Διεθνών έργων. Τα καλύμματα πρόσβασης  και οι ανθρωποθυρίδες "Ποσειδών" προστατεύουν και προσφέρουν γρήγορη και ασφαλή
πρόσβαση σε υπόγεια ΗλεκτροΜηχανολογικά μηχανήματα και δίκτυα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι ανθρωποθυρίδες και τα φρεάτια  "Ποσειδών" είναι κατάλληλα για να τοποθετηθούν σε όλα τα είδη δαπέδων, εξασφαλίζοντας  διακριτική εμφάνιση.

Στιβαρότης
Ολα τα αφαιρούμενα τμήματα - καλύμματα των φρεατίων και των ανθρωποθυρίδων "Ποσειδών"  διασφαλίζουν  ένα εύκολο ανεμπόδιστο άνοιγμα - απομάκρυνση του καλύμματος , απο το σταθερό τμήμα στο έδαφος.
Η σχεδιαστική κονικότητα στη περίμετρο των καλυμμάτων, εγγυώνται την ταχύτατη απομάκρυνση του καλύμματος απο την βάση.
Ο πυθμένας στην βασή του καλύμματος είναι επίπεδος, όμως μπορει να ενισχυθεί για μεγαλύτερα φορτία.
Τα φρεάτια όπως επίσης και οι ανθρωποθυρίδες "Ποσειδών" θεωρούνται υδατοστεγείς σε περίπτωση κανονικών συνθηκών βροχής και αεροστεγείς στην μετάδοση  αερίων - οσμών.
Όλα τα φρεάτια προσφέρονται με κλειδιά ανύψωσης, όπως επίσης με οδηγίες χρήσης.

Anthropothirides POSEIDON epigemizomenes, Arion Hotel
Anthropothirides POSEIDON
epigemizomenes, Arion Hotel

Ευελιξία
Τα φρεάτια "Ποσειδών" κατασκευάζονται από διαφορετικές ποιότητες μετάλλων ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των έργων.
-  Γαλβανισμένος Χάλυβας  εν θερμώ για στιβαρή και οικονομική εγκατάσταση.
-  Υψηλής ποιότητος Ανοξείδωτος χάλυβας για αισθητική εμφάνιση και αντίσταση στην σκωρία.
Οι ανθρωποθυρίδες προσφέρονται σε τυποποιημένες διαστάσεις αλλά και κατά παραγγελία, οπως ενισχυμένες κατασκευές για μεγάλα ανοίγματα (συνημμένη φωτό απο έργο μας).
 
Οικονομία
Η κατασκευή των ανθρωποθυρίδων σε τυποποιημένες διαστάσεις, μας δίνει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουμε ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές. Ως εξέλιξη των ζητήσεων & αναγκών απο τους πελάτες μας στο παρελθόν, έχουμε αναπτύξει τυποποιημένα μοντέλα φρεατίων & ανθρωποθυρίδων "Ποσειδών" , τα οποία είναι σε άμεση παρακαταθήκη.
Ποιότητα
Η εταιρία Σταυριανός διασφαλίζει οτι οι ανθρωποθυρίδες και τα Φρεάτια "Ποσειδών" είναι προιόντα ψηλής ποιόητος και η εξυπηρέτηση και υποστηρίξη των πελατών μας εφάμιλου επιπέδου.
Ολα τα τμήματα των φρεατίων και των ανθρωποθυρίδων παράγονται με τα μηχανήματά μας αιχμής, όπως κοπή με laser και διαμόρφωση με cnc διαμορφωτικές και συγκολλητικές μηχανές .
Υψηλής ποιότητος Ευρωπαικός χάλυβας σύμφωνα με ΕΝ 10025 χρησιμοποιείται για την παραγωγή των φρεατίων και των ανθρωποθυρίδων μας, πάχους 1,5 έως 3 χιλ.

antropothirida epigemizomeni POSEIDON
antropothirida epigemizomeni POSEIDON

Όλα τα κατασκευασμένα τμήματα των φρεατίων και ανθρωποθυρίδων "Ποσειδών" γαλβανίζονται εν θερμώ σύμφωνα με ΕΝ ISO 1461
Τα αφαιρούμενα ή ανοιγόμενα τμήματα των ανθρωποθυρίδων και των φρεατίων "Ποσειδών" έχουν ελεγχθεί  και πιστοποιηθεί  από ανεξάρτητα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστηρία Δοκιμών & Μετρήσεων, σύμφωνα με τα Ευρωπαικά Πρότυπα EN 124
Οι ανθρωποθυρίδες και τα φρεάτια "Ποσειδών" κατασκευάζονται απο Ανοξείδωτο Ευρωπαικό χάλυβα σε ποιότητες AISI 304 ή 316, σύμφωνα με τις ζητήσεις των προδιαγραφών του έργου.
Τα προιόντα "Ποσειδών" φέρουν την σήμανση CE  και η παραγωγική εταιρία Σταυριανός  φέρει   την πιστοποίηση  κατα EN ISO 9001 : 2008
 
Φορτία
Τα Φρεάτια πρόσβασης και οι Ανθρωποθυρίδες επισκέψεως "Ποσειδών" είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για να εξυπηρετούν μια ποικιλία εφαρμογών και ζητήσεις φορτίων, σύμφωνα με το πρότυπο EN 124. Οι Ευρωπαικοί αυτοί κανονισμοί  αναφέρονται σε καλύμματα φρεατίων για


Επιγεμιζόμενη ανοξείδωτη
ανθρωποθυρίδα ΠΟΣΕΙΔΩΝ

πεζούς και /ή οχήματα. Το πρότυπο EN 124 αφορά καλύμματα που έχουν επιφάνεια εως 1 μ. διάμετρο, ή λιγότερο.
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του EN 124 κατα την εξέλιξη των δοκιμών ασκείται η επιθυμητή δύναμη πανω στο κάλυμμα, οπου εχει τοποθετηθεί ενα δοκίμιο διαστάσεων 250x250 χιλ. Το κάλυμμα του φρεατίου ή της ανθρωποθυρίδας πρέπει να αντέξει την απόκλιση (εξωστρακισμό) και την παραμόρφωση , της επιθυμητής εφαρμοσμένης δύναμης. Οι δοκιμές ελέγχου των καλυμμάτων για τα φρεάτια και τις ανθρωποθυριδες "Ποσειδών" εχουν γινει απο ανεξάρτητους φορείς και τα πιστοποιητικά ελέγχου των φορτίων ειναι διαθέσιμα, εάν ζητηθούν.
Το πρότυπο ΕΝ 124:1994 κατηγοροποιεί τα καλύμματα πρόσβασης σε έξη ομάδες φορτίων, όσον αφορά τις απαιτήσεις του έργου και του χώρου που θα τοποθετηθούν:  Α15, B15, C250, D400, E600 και F900.

 Ανθρωποθυρίδες ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1x1 μ. φορτία 40T
Ανθρωποθυρίδες ΠΟΣΕΙΔΩΝ
1x1 μ. φορτία 40T

Τα φρεάτια και οι Ανθρωποθυρίδες πρόσβασης Ποσειδών ειναι διαθέσιμα  σε Α15kN  και B125kN και κατόπιν παραγγελίας στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Α15kΝ : 1,5 Τ ανά τροχό  Εφαρμογές:  Εσωτερικοί χώροι, ΄εξωτερικά σε βοηθητικούς ή ιδιωτικούς δρόμους, πεζοδρόμια διέλευσης
B125kN : 3,0 T ανά τροχό.  Εφαρμογές : Βοηθητικοί δρόμοι, μικρά παλετοφόρα

Σημείωση : Τα καλύμματα των Φρεατίων και Ανθρωποθυρίδων "Ποσειδών" κατά την διαδικασία πιστοποίησης των φορτίων που δέχονται  στο περιβάλλον του εργαστηρίου, το εσωτερικό τους   εχει καλυφθεί με οπλισμένο σκυρόδεμα τύπου C45/55.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category: