stavrianos xalivas

HACCP

Σάβ, 03/21/2020 - 22:59

 HACCP  BLÜCHERO Διεθνής Οργανισμός HACCP  είναι μια κορυφαία οργάνωση της επιστήμης των τροφίμων που ειδικεύεται στη μεθοδολογία ασφάλειας τροφίμων HACCP και την εφαρμογή της στον τομέα της βιομηχανιας τροφίμων. Ο οργανισμός HACCP International λειτουργεί ένα παγκοσμίου φήμης σύστημα πιστοποίησης προϊόντων ασφαλών μηχανημάτων για τρόφιμα, υλικών και υπηρεσιών,  κατάλληλα   για την ασφαλή χρήση εντός των επιχειρήσεων τροφίμων, που λειτουργεί με τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο. 

Προϊόντα που δεν εμπίπτουν στην διατροφική αλυσίδα αλλά και συμπληρωματικές υπηρεσίες,  που όμως χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια των τροφίμων. Η HACCP Ευρώπης, διαχειρίζεται το σύστημα HACCP Διεθνούς Πιστοποίησης  πλήν Τροφίμων , μέσω του οποίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες  αξιολογούνται κατά τα διεθνή πρότυπα,  αλλά και μια σειρά βασικών κριτηρίων ασφάλειας των τροφίμων.

Προϊόντα που επιτυγχάνουν την  αριστεία  σε αυτά τα χαρακτηριστικά οπως τα κανάλια HygienicPro της BLÜCHER,  μπορούν να φέρουν το διεθνές σήμα HACCP - πιστοποιητικό συμμόρφωσης - επιβεβαιώνοντας  "την καταλληλότητα για τον συγκεκριμένο σκοπό" στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων , που διέπονται  από τα προγράμματα  HACCP και λειτουργούν με τα πρότυπα που απαιτούν τη βέλτιστη πρακτική παγκοσμίως όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίμων.