BLÜCHER  -  παγκόσμιο  bestseller, απόλυτη ποιότητα !

BLÜCHER - παγκόσμιο bestseller, απόλυτη ποιότητα!

Η καλύτερη επένδυση είναι η επιλογή ενός αποτελεσματικά σχεδιασμένου συστήματος αποστράγγισης  BLÜCHER .

Με την απόλυτη ποιότητα BLÜCHER, διασφαλίζεται η ικανότητα ροής, αυτο-καθαρισμού του σιφωνιού, ο χρόνος που σώζεται απο την διακοπή της παραγωγής   για τον καθαρισμό, ο χρόνος ζωής του προϊόντος στις επόμενες δεκαετίες  και ο χρόνος εγκατάστασης.
Η BLÜCHER  διασφαλίζει την  Υγιεινή , την  καθαριότητα και την ασφάλεια των τροφίμων στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

http://media.wattswater.com/F-B-HygienicPro.pdf

bluher logo
blucher_anoxeidota_kanalia_athens_airport
BLÜCHER ανοξείδωτα κανάλια, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Επαγγελματικό υγειονομικό σύστημα  αποχέτευσης BLÜCHER   -  Υλοποιήστε την επένδυσή σας  σωστά,  από  την πρώτη φορά.

Το σύστημα αποχέτευσης BLÜCHER  αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επαγγελματικού χώρου ή του εργοστασίου σας. Τα περισσότερα αποχετευτικά συστήματα  τοποθετούνται  κάτω από το δάπεδο ,  καθιστώντας  τις μελλοντικές αλλαγές στη διάταξη του συστήματος αποχέτευσης εξαιρετικά  δαπανηρές, π.χ. πιθανότατα ολόκληρο το δάπεδο θα πρέπει να αντικατασταθεί.
Ανάμεσα στα κοινά λάθη κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος αποστράγγισης είναι η ανεπαρκής ικανότητα ροής για να απομακρυνθεί όλο το νερό και να αποφευχθεί η παραμονή του νερού στο πάτωμα, η ανεπαρκής ικανότητα να συλλέγουν όλα τα απόβλητα από την επεξεργασία και η δύσκολη  πρόσβαση για τον καθαρισμό στο εσωτερικό του συστήματος αποχέτευσης.

Θα βρείτε την  BLÜCHER    παρούσα σε παγκόσμια κομβικά αποχετευτικά  έργα , αλλά   και σε εμπορικές εκθέσεις σε όλες τις σημαντικές πόλεις, χώρες και ηπείρους όπως  την Ευρώπη, την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.

BLÜCHER υγειονομικά ανοξείδωτα κανάλια

Stavrianos Stainless Steel

HACCP

O Διεθνής Οργανισμός HACCP  είναι μια κορυφαία οργάνωση της επιστήμης των τροφίμων που ειδικεύεται στη μεθοδολογία ασφάλειας τροφίμων HACCP και την εφαρμογή της στον τομέα της βιομηχανιας τροφίμων. Ο οργανισμός HACCP International λειτουργεί ένα παγκοσμίου φήμης σύστημα πιστοποίησης προϊόντων ασφαλών μηχανημάτων για τρόφιμα, υλικών και υπηρεσιών,  κατάλληλα   για την ασφαλή χρήση εντός των επιχειρήσεων τροφίμων, που λειτουργεί με τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο. HACCP  BLÜCHER

Προϊόντα που δεν εμπίπτουν στην διατροφική αλυσίδα αλλά και συμπληρωματικές υπηρεσίες,  που όμως χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια των τροφίμων. Η HACCP Ευρώπης, διαχειρίζεται το σύστημα HACCP Διεθνούς Πιστοποίησης  πλήν Τροφίμων , μέσω του οποίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες  αξιολογούνται κατά τα διεθνή πρότυπα,  αλλά και μια σειρά βασικών κριτηρίων ασφάλειας των τροφίμων.

Προϊόντα που επιτυγχάνουν την  αριστεία  σε αυτά τα χαρακτηριστικά οπως της BLUCHER,  μπορούν να φέρουν το διεθνές σήμα HACCP - πιστοποιητικό συμμόρφωσης - επιβεβαιώνοντας »την καταλληλότητα για τον συγκεκριμένο σκοπό» στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων , που διέπονται  από τα προγράμματα  HACCP και λειτουργούν με τα πρότυπα που απαιτούν τη βέλτιστη πρακτική παγκοσμίως όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίμων.

BLÜCHER - Δανέζικη προσέγγιση

Stavrianos Stainless Steel

ποιότητα BLÜCHER

Η εταιρία BLÜCHER ένας παγκόσμιος κατασκευαστής αποχετευτικών συστημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, ιδρυθηκε το 1965 στην Δανία και σήμερα είναι μια διεθνής εταιρία με υποκαταστήματα και αντιπροσώπους παγκοσμίως.

H εταιρία μας αποκλειστικός συνεργάτης της BLÜCHER στην Ελλάδα απο το 2005, προωθεί τα καινοτόμα και πάνω απο όλα κορυφαία ποιοτικά παγκοσμίως, ανοξείδωτα αποχετευτικά προιόντα BLÜCHER.
Τα αποχετευτικά συστήματα BLÜCHER κατασκευάζονται στην Δανία χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους παραγωγής και σύμφωνα με το διεθνές αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης ISO 9001.
Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στο σύνολο από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304 ή για ποιο απαιτητικές εφαρμογές ποιότητας AISI 316L.  Τα παραπάνω υλικά είναι ιδανικά για υψηλής ποιότητας αποχετευτικά συστήματα:

• Αντι-διαβρωτικά και πυρίμαχα
• Υψηλή μηχανική αντοχή
• Μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντα

BLÜCHER_Friesland_NOYNOY_Patra
Σιφώνια BLÜCHER στο εγοστάσιο FRIESLAND - Πάτρα

BLÜCHER - Επαγγελματικά σιφώνια
Σιφώνια που καλύπτουν οικιακές εφαρμογές ( BLÜCHER - Οικιακά σιφώνια ) όπως λουτρά , έως βαρέως τύπου εφαρμογές  για βιομηχανικές εφαρμογές.

BLÜCHER Αποχετευτικά κανάλια  
Κανάλια που χρησιμοποιουνται σε εμπορικές & βιομηχανικές εφαρμογές ,χωρίς εμφανείς συγκολλήσεις ή γωνίες, για απόλυτη εξασφάλιση αισθητικής & υγιεινής.

BLÜCHER Αποχετευτικοί σωλήνες Europipe
Η μεγαλύτερη ποικιλία ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων & εξαρτημάτων.  Διάμετροι 50, 75, 82, 110, 160, 200 & 250 χιλ. κουμπωτό σύστημα (Push & Fit),  ελαφρού βάρους (1χιλ) για εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση.

Τα αποχετευτικά προϊόντα BLÜCHER διασφαλίζουν :
• Εύκολη & ταχύτατη εγκατάσταση
• Μηδενική συντήρηση
• Καλαίσθητο σχεδιασμό
• Διαχρονική επένδυση

Επιπλέον της μεγάλης τυποποιημένης ποικιλίας προϊόντων η BLÜCHER προσφέρει κατά παραγγελία προϊόντα διασφαλίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε αποχετευτικής ζήτησεως.
Στην BLÜCHER περισσότεροι από 300 υπάλληλοι δημιουργούν έναν ετήσιο τζίρο πλέον των 60 εκ.  Αναπτύσσουμε, παράγουμε και εμπορευόμαστε παγκοσμίως ανώτερης ποιότητας ανοξείδωτες αποχετευτικές λύσεις για τους πελάτες μας ,  στην κατοικία, το εμπόριο, την βιομηχανία αλλά και σε ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.

BLÜCHER_slot
Κανάλια σχισμής στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και στην Βιομ/νια ΚΥΚΝΟΣ

Τα προιόντα BLÜCHER προσφέρουν  αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στην ΚΑΤΟΙΚΙΑ ,  σε  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ  ή ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ εφαρμογές.
Το ελαφρύ σε βάρος κουμπωτό σύστημα, σε συνδυασμό με την απόλυτη πυροπροστασία, καθιστά το BLÜCHER Europipe το δημοφιλέστερο σύστημα ανοξείδωτων αποχετευτικών σωληνώσεων σε έργα, παγκοσμίως. Νοσοκομεία, σχολεία, αεροδρόμια και άλλοι επαγγελματικοί χώροι, είναι από τις πιο συχνές και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Οι επιχειρήσεις στα  τρόφιμα, ποτά , αλλά και οι  φαρμοκοβιομηχανίες, εκτιμούν την υγειονομική εξασφάλιση που προσφέρουν τα σιφώνια  BLÜCHER . Η λεία επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα και η υψηλή ροη, αποτρέπει την συσσώρευση μέσα στο αποχετευτικό σύστημα, ενώ παράλληλα ο ανοξείδωτος χάλυβας προσφέρει λύση που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση προσφέροντας την ανώτατη μακρoζωία του συστήματος. Σε ποιότητα aisi 316L ανοξείδωτου χάλυβα, το αποχετευτικό σύστημα προσφέρει ανθεκτική λύση, στην χημική βιομηχανία.