BLÜCHER ανοξείδωτο τριγωνικό σχαράκι "New York"

BLÜCHER - ανοξείδωτα κομψά οικιακά σιφώνια

Τα κομψά σιφώνια δαπέδου BLÜCHER είναι κατάλληλα για εφαρμογη σε οιαδήποτε τύπου πατώματος, όπως πλακάκια, μάρμαρο, πλαστική μεμβράνη.
Διακοσμούν  εμπορικούς  &  επαγγελματικούς χώρους ή κατοικίες και σε μπάνια  Σκανδιναβικού τύπου « ενιαίο δωμάτιο w.c. – ντους »,  τα οποία  σταδιακά αντικαθιστούν τα παραδοσιακά χτισμένα ή προκατασκευασμένα υπερυψωμένα ντους.

Το μπάνιο  σας προσφέρει ελευθερία και άνεση. Όσο επιτρέπει η διαμόρφωση δαπέδου σας, μπορείτε να επιλέξετε το σιφώνι σας σε σχήμα τριγωνικό στην γωνία ή κατά μήκος του τοίχου.
Η επιλογή είναι δική σας.

 

bluher logo

BLÜCHER κομψά σχαράκια σε αποδυτήρια

Stavrianos Stainless Steel

BLÜCHER οικιακό σιφόνι τριών λήψεων

Το  πρώτο σιφώνι της BLÜCHER® - η παγκόσμια εμπορική της επιτυχία -  το ανοξείδωτο σιφώνι Τριών λήψεων για μπάνιο & ντούς ,  γιορτάζει  τα  πενήντα του γενέθλια.

Το 1965 η  BLÜCHER®  ιδρύθηκε  στην  Δανία, έχοντας  ως  στόχο μία  πρωτοποριακή  για την εποχή αντίληψη. Την κατασκευή ενός πραγματικά βιώσιμου σε βάθος χρόνου, οικιακού αποχετευτικού σιφωνιού   που θα είναι ανθεκτικό  και δεν  θα σκουριάζει . Ηταν η   ιδέα κατασκευής ενός προϊόντος,   με αναμενόμενο   χρόνο  ζωής  πολλών  δεκαετιών.

Απο τότε έως σήμερα η  BLÜCHER® έχει  εξελιχτεί σε ένα καταξιωμένο  ηγέτη στον χώρο αυτό, κατασκευάζοντας   οικιακά  και βιομηχανικά  ανοξείδωτα  αποχετευτικά συστήματα , παγκοσμίως.

BLÜCHER® ανοξείδωτο σιφώνι τριών λήψεων, με κομψά σχαράκια  "Vienna"  ή  "Copenhagen"
BLÜCHER® ανοξείδωτο σιφώνι τριών λήψεων, με κομψά σχαράκια  "Vienna"  ή  "Copenhagen"

Έξι λόγοι που  το ανοξείδωτο σιφώνι μπάνιου & ντους  BLÜCHER® ,  έγινε παγκόσμιο  best-seller.

  • Ιδιότητες αυτοκαθαρισμού

Ο  ανοξείδωτος χάλυβας  εξασφαλίζει την  κατεξοχήν  υγειονομική επιφάνεια , όπου αποδεδειγμένα  δεν  μπορούν να αναπτυχθούν   βακτήρια (π.χ. E.Coli). Επιπλέον η μηδενική τραχύτητα της επιφάνειας του ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζει απρόσκοπτη ροή, αποκλείοντας την συσσώρευση υλικού   υπεύθυνο για την  φραγή και τις οσμές.

  • Εύκολη συντήρηση

Το σιφόνι ειναι κατασκευασμένο απο καμπυλότητες χωρίς αιχμηρές γωνίες ή ακμές, καθιστόντας τον καθαρισμό εύκολο. Επιπλέον το μεγαλο άνοιγμα της σχάρας  δίνει άπλετη πρόσβαση στο εσωτερικό,  ωστε να πραγματοποιείται ενας προληπτικός καθαρισμός στην ανοξείδωτη επιφάνεια ανά τρίμηνο.

  • Συγκράτηση αφρών και εξαιρετική ροή

Το οικιακό  σιφώνι μπανιου  BLÜCHER® εξασφαλίζει την  εξαιρετικά υψηλή ροή  1 Λίτρου  ανα Δευτερόλεπτο ( 1 L/s)  και  πληροί τις καινούργιες απαιτήσεις  κατά EN1253. Επίσης υπάρχει η δυανατότητα τοποθέτησης παγίδας, για τον απόλυτο περιορισμό των αφρών κατα την διάρκεια ντους.

  • Έλεγχος διαρροών

Όλα τα σιφώνια που παράγονται στην BLÜCHER®  ελέγχονται , πριν εγκαταλείψουν τον χώρο παραγωγής. Ο έλεγχος  πραγματοποιείται βυθίζοντας   το σιφόνι  σε δεξαμενή νερού και  ασκώντας   στο εσωτερικό  τμήμα του σιφονιού  πίεση αέρα 0,5 bar. Τυχόν διαρροή γίνεται  αμέσως αντιληπτή. 

  • Φιλικό στο περιβάλλον

Το σιφώνι μπάνιου BLÜCHER® κατασκευάζεται από 70% ανακυκλώσιμα υλικά. Αυτό αντανακλά την μακροζωία του ανοξείδωτου χάλυβα και της διαρκώς αυξανόμενης  ζήτησης,  ενισχύοντας έτσι  τον κύκλο  της ανακύκλωσης και εξασφαλίζοντας την πρόοδο  των επενδύσεων  σε σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους.

  • Χρόνος απόσβεσης

Το ανοξείδωτο σιφόνι μπάνιου BLÜCHER® μακροπρόθεσμα είναι  η πιο οικονομική  λύση, συγκρινόμενο με παραδοσιακά  πλαστικά, μαντεμένια  ή από μολύβι σιφώνια. Το αρχικό κόστος, μαζί με το κόστος συντήρησης  και  την αποφυγή του κόστους   αντικατάστασης  λογω  γήρανσης ή φθοράς πού  συμβαίνει στα σιφώνια με συμβατικά υλικά,  καθιστούν  το ανοξείδωτο σιφόνι μπάνιου  BLÜCHER®  το  οικονομικότερο. 

Σχάρα BLÜCHER® 15x15 εκ. , τύπος "I Love Water"

Stavrianos Stainless Steel

Οικιακά σιφώνια BLÜCHER, με μόνωση

Stavrianos Stainless Steel

προϊόντα BLÜCHER, προσαρμοσμένα στο έργο και στην αισθητική σας.

Το κομψό σιφώνι  μπάνιου της   BLÜCHER®  , εκφράζει το προσωπικό σας στυλ , προσδίδοντας το αίσθημα της ευεξίας ,  της ευκολίας συντήρησης και  της  καλής υγιεινής στο μπάνιο σας. Αυτός είναι ο λόγος που τα  αποχετευτικά μας συστήματα  είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα κλασικό υλικό που αντέχει στην αισθητική και λειτουργική δοκιμασία του χρόνου.

Η εταιρία  BLÜCHER® είναι αναγνωρισμένη παγκόσμια  ως  ηγετικός  κατασκευαστής  ανοξείδωτων αποχετευτικών συστημάτων κατάλληλα ,  για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη  προϊόντων  και της καινοτομίας, συχνά σε συνεργασία με τους Μηχανολόγους   και τους ιδιοκτήτες του έργου, είμαστε στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για τον  σχεδιασμό και την κατασκευή   καλύτερων λύσεων σε οποιοδήποτε εσωτερικό αποστραγγιστικό έργο.

BLÜCHER κομψό ανοξείδωτο σχαράκι "Vienna"
BLÜCHER κομψό ανοξείδωτο σχαράκι "Vienna"

Όλα τα  BLÜCHER®  προϊόντα  κατασκευάζονται στη Δανία σε  state-of-the art εγκαταστάσεις  παραγωγής  που συνδυάζουν  εξελιγμένο ρομποτικό αυτοματισμό και παράλληλα ειδικευμένων τεχνιτών.

Τα  περισσότερα από τα βασικά BLÜCHER®  αποχετευτικά Inox  σιφώνια επιτρέπουν προσαρμογές  σε ύψος, στην κλίση και σε περιστροφή , για τέλεια εφαρμογή της Inox αποχετευτικής BLÜCHER® σχάρας  στό δάπεδο του μπάνιου.
Οι εγκαταστάσεις αποστράγγισης δαπέδου μπάνιου & ντους πρέπει πάντα να πραγματοποιούνται  από ένα εξουσιοδοτημένο υδραυλικό σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς κανόνες και κανονισμούς.

Προκειμένου να επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα, συνιστούμε ότι από την πρώτη στιγμή να ενημερώνετε,
α)  τον προμηθευτή σας από όπου θα αγοράσετε τα BLÜCHER® σιφώνια & σχαράκια μπάνιου, για την μελλοντική διαρύθμιση του μπάνιου σας και
β) τον επαγγελματία εγκατάσταση υδραυλικό σας ,  για τις  προσδοκίες  σας ως προς το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα εμφάνισης της Inox σχάρας μπάνιου.

Όλα τα προϊόντα εχουν  δοκιμαστεί πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο για100% διαρροή , και η παραγωγή είναι πιστοποιημένη κατά  ISO9001 και ISO14001. 

 

Ανακαίνιση μπάνιου με BLÜCHER σιφώνι

Stavrianos Stainless Steel

Οδηγίες τοποθέτησης οικιακού σιφωνιού BLÜCHER

Stavrianos Stainless Steel